Létezik, hogy nincs valami Fájlkezelő-féle a Sony Ericsson Xperia X8 telefonban?
Figyelt kérdés
csak zenelejátszót, videólejátszót, meg kameraalbumot találtam, de semmi fájlkezelő, ahol listaszerűen vagy minden megjelenítve, lehet szerkesztgetni, stb., mint a régebbi sony ericssonokon2010. dec. 1. 20:39
11/15 anonim válasza:
én mit össze nem kínlódtam a lányom x8-as ával!!! huuuu b@sszák meg egy nagy sz@r a nikához képest!!!
semmit még egy kurv@ játékot sem tudok rátenni!!!
12/15 anonim válasza:
bocsánat "nokiához"
csak mert tiszta ideg vagyok
13/15 anonim válasza:
B*szki ilyenek miért vesznek Androidos telefont?? -.-" Úristen... Egy szar játékot vagy fájlkezelőt nem tudtok rátenni? Nem hiszem el, ilyenek ne vegyenek Androidos telefont... Nokia-t meg inkább ne ajánlj... android milliószor jobb, mint a Simbyan!
14/15 anonim válasza:
Akkor légyszi írd meg hogy a búbánatba kell rátenni fájlkezelőt!! egyáltalán miért nincs rajta?
én a nokiát bedugom a gépbbe játék rá és már müksz. is!!!
miért kell a ser. így megbonyolítani nem értem!!!
15/15 anonim válasza:
Google a barátod. Android Marketről is le lehet tölteni. Annyi megoldás van rá mint a nyüh.... A Nokián Symbian oprendszer van amit sehogy sem lehet alakítani, az Android egy olyan nyílt forráskódú rendszer amit bárki kénye kedvére babrálhat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!