Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mitől olyan "hű de jó" az...

Mitől olyan "hű de jó" az Android?

Figyelt kérdés
Kipróbáltam,megnéztem.Mitől olyan jó?
2010. nov. 30. 13:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nekem most egy HTC Legend-em van, előtte meg egy Nokia 6130-am volt. A Legend-en azonnal megtaláltam mindent, mondhatni gyerekjáték volt. Nem tudom ez kinek okozhat fejtörést.
2010. nov. 30. 19:00
 12/18 bp1985 ***** válasza:
Az Apple tulajoknak, hidd el, gondot okoz egy Android, vagy WinMob. Pedig sokkal egyszerűbb, és jobb, mint egy IOS. És nem is kell jobbra balra törögetni, hogy haználd a bluetooth-ot pl.
2010. nov. 30. 19:04
 13/18 anonim ***** válasza:
Sajnos az IOS-t nem síkhülye vidéki parasztoknak találták ki ezért megértem ha nem tudtatok eligazodni rajta.
2010. nov. 30. 22:51
 14/18 anonim ***** válasza:
31%

szerintem is tulságosan istenitik az androidot.

nálam ez a telo top 10.

10.htc hd2

09.samsung wave

08.nokia n97

07.sony ericsson vivaz

06.nokia x6

05.nokia c7(az egyik ismerösöm most vette 90.000ft ért ls elég jo telo)

04.blackberry torch

03.apple iphone 3gs

02.htc trophy

01.apple iphone 4/nokia n8

2010. dec. 1. 01:23
 15/18 anonim ***** válasza:

"Sajnos az IOS-t nem síkhülye vidéki parasztoknak találták ki ezért megértem ha nem tudtatok eligazodni rajta."

Ki mondta, hogy nem tudok rajta eligazodni? Azon bárki el tud. Most komolyan, nem is bántásból, de hülyebiztos a rendszer és erre az Apple is büszke. Volt 3G meg 4 is a kezemben és azonnal tudtam ott is, hogy mi hol van.

2010. dec. 1. 09:31
 16/18 anonim ***** válasza:
72%
látom, a listádban a lényeg, hogy ne szerepeljen benne androidos teló:D Érdekes, hogy az alma 10.-nek belekerült, de a Samsung Galaxy S nem:)
2010. dec. 1. 16:55
 17/18 anonim válasza:

Én kipróbáltam egy androidos telót 1-2 perc alatt meguntam.

Az az 1 tetszett benne hogy a képernyőzárnál le is lehetett halkítani a telót.

2010. dec. 22. 13:34
 18/18 anonim ***** válasza:

de bírom ezt a magyar mentalítást. feltesznek egy kérdést, hát fikázzunk.

az android jó. csak érteni kell hozzá, ezért nem örülök neki, hogy lecsúszott az alsókategóriába, mert így minden pistikének az lesz, és majd irogatják itt, hogy jajj de szar.

holott ők nem értenek hozzá. én továbbra is azt mondom, hogy nem mindenki power user, nem való mindenkinek okostelefon. ha nem értesz hozzá, akkor meg ne fikázd.

2010. dec. 30. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!