Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mitől olyan "hű de jó" az...

Mitől olyan "hű de jó" az Android?

Figyelt kérdés
Kipróbáltam,megnéztem.Mitől olyan jó?
2010. nov. 30. 13:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Sokak szerint a nyílt szoftverbázissal vagy mivel, hogy rengeteg jó programot lehet rá beszerezni.
2010. nov. 30. 13:52
 2/18 anonim ***** válasza:
34%
én egy hete vettem androidos telefont a dű de jó miatt...vissza sírom a kis symbianom:( az agyamra megy...
2010. nov. 30. 14:01
 3/18 A kérdező kommentje:

Mesélj kérlek!

Nem szapulni akarom az Androidot félre értés ne essék, csak kíváncsi vagyok hogy miért van ekkora reklámja.

Meg én is most fogok új telefont venni és még nem döntöttem.

2010. nov. 30. 14:06
 4/18 anonim ***** válasza:
70%
Én két hétig éltem Androiddal. Szép, igényes, de nem tudom, olyan zavaros. :(
2010. nov. 30. 14:06
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
a jó oldala, hogy nagyon nagyon sok minden telepíthető rá akárcsak mint egy számítógépre. A rossz oldala meg, hogy nekem eléggé bonyolult a jó kis megszokot symbianomon 1perc volt émát rá varázsolni ezzel már szarakszok napok óta. pl. napok óta nem találom benne a hívás időket!! Lehet én, vok a nagyon hülye de nekem iszonyat bonyolult...
2010. nov. 30. 14:15
 6/18 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2010. nov. 30. 14:16
 7/18 anonim ***** válasza:
40%
Az android napjaink legszarabb mobil operációs rendszere, csak a sok parasztnak ez kell...
2010. nov. 30. 14:29
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

nekem most galaxy 3-am van, teljesen meg vagyok vele elégedve. Úgyhogy utsó, légy szíves, fejtsd ki nekem bővebben, miért is olyan sz*r az android?

Általában azok ez emberek szokták lesz*rozni, akik ki akarnak tűnni a tömegből. Van egy ismerősöm, örökké azt mondja, "jajj, ez mekkora f*s, ilyen meg olyan" pedig még soha nem volt androidos telója.

Azért vesz mindenki ilyen telefont, mert /pillanat ennek a fejlesztésére fordítják a legtöbb időt. Én például akartam Samsung Wave-t venni, ami tök jó kis telefon, és bada OS van rajta. De szétnéztem, hogy mennyi alkalmazás van, rá, és kb semmi, még tök gyerekcipőben jár a dolog. Persze jó lesz - jobb mint az android -, ha szépen fejlesztgetik, de erre még várni kell.

A symsbian pedig - szerintem - utálatos, apámnak ilyen Nokiája van, és nem lehet vele egyről a kettőre jutni, tök zavaros az egész.

2010. nov. 30. 15:48
 9/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.Örülök hogy írt valaki aki szereti.És úgy csupaszon mit ér?Minden alkalmazás nélkül?
2010. nov. 30. 15:54
 10/18 bp1985 ***** válasza:
56%

"A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:29"

Gondolom van egy remek IPhone-d. Senkinek ne szólj, még magadnak se, hogy az android már rég lenyomta az IOS-t. Nem Androidom van, hanem winmob. Előtte volt aremek IOS. Se symbiannal, se winmobbal nem szenvedtem annyit, mint IOS-el.

2010. nov. 30. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!