Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ki miért szereti a telefonját?...

Ki miért szereti a telefonját? :D:D

Figyelt kérdés
2010. nov. 28. 21:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

mert sokféle alkalmazást fel tudok rá tenni és nagyon jól néz ki

nokia e52

2010. nov. 28. 21:48
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
mert van rajta potyogódoboz (L)
2010. nov. 28. 21:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én utálom a telefonom... Na jó, ez egy kicsit erős, csak nem szeretem. Egyedül a külseje tetszik. Egy nokia 5530 illuvial pink tulajdonosa vagyok. Mindenki dícséri, de én nem nagyon szeretem, pedig csak fél éve vettem... Lassú, nem nagyon reagál, lefagy.... Ha majd egyszer egy iphone 5 tulajdonosa leszek, na azt imádni fogom :D
2010. nov. 28. 21:51
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert amikor valaki hív, a kedvenc számomat csengőhangként hallom. És Enya száma mindíg feldobja a hangulatomat.
2010. nov. 28. 21:52
 5/8 BlueBull ***** válasza:
100%

mert nemromlik el a víztől, és már a család tagja^^

Sony Ericsson W205 voltam;)

2010. nov. 28. 21:58
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert bírja az én nem túl puhakezű és óvatos bánásmódomat.
2010. nov. 28. 22:47
 7/8 anonim ***** válasza:

Mert nagyon jó teló, szerintem nem is néz ki rosszul, és mivel van rajta wi-fi, tudok vele itthon netezni, ha lusta vagyok a gépet felkapcsolni, vagy ha max fél-1 órát akarok netezni. [mint pl most] És mert nagyon jól szólnak rajta a zenék, és jó dolgokat lehet letölteni rá a netről.

Egy 2 hónapos Samsung Wave gazdája :)

2010. nov. 28. 23:20
 8/8 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. Wááh, el is felejtettem a másik telómat. Pedig imádom. Legalábbis imádtam, amíg meg nem vettem a wavet. Azért szeretem, mert nagyon szépen néz ki [mivel 3 év alatt 1x sem ejtettem le, meg mert amúgy is gyönyörű, csajos teló], meg mert ilyen sokáig bírta/bírja.

Samsung Wave, és Nokia 7373 [pink] tulajdonosa

2010. nov. 28. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!