Samsung Diva vagy Nokia 5230?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy telefont. Eddig Samsung telóim voltak,és meg voltam vele elégedve. A Divában tetszik a kinézet,meg hogy van ilyen effektes dolog benne.A Nokiában leginkább az tetszik hogy van benne GPS,viszont kicsit vaskos..
Mindegyiken van facebook alkalmazás?
Meg Divánál 70mb a belső memória amit 8gb ig lehet bővíteni.70 mb-ig kb mennyi zene fér el rajta?
Ti melyiket ajánljátok? (Akinek van az mindenképp írjon!)
2010. nov. 28. 15:13
11/13 anonim válasza:
NOKIA.. az egyik barátnomnek volt Divája..de eléggé megbánta. :/ de már le is cserélte..
12/13 Sipos Kriszta válasza:
Szerintem a Nokia 5230-at válaszd.Azért is,mert a Nokia-k jobban és tovább bírják mint bármely más márkájú telefon.És nem azért, de a kinézete is jobb mint a Díva-jé szerintem.Jól döntesz ha meg veszed a sokkal olcsóbb és okosabb Nokia-t.Sok szerencsét a vásárláshoz.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!