Samsung Diva vagy Nokia 5230?
Szeretnék venni egy telefont. Eddig Samsung telóim voltak,és meg voltam vele elégedve. A Divában tetszik a kinézet,meg hogy van ilyen effektes dolog benne.A Nokiában leginkább az tetszik hogy van benne GPS,viszont kicsit vaskos..
Mindegyiken van facebook alkalmazás?
Meg Divánál 70mb a belső memória amit 8gb ig lehet bővíteni.70 mb-ig kb mennyi zene fér el rajta?
Ti melyiket ajánljátok? (Akinek van az mindenképp írjon!)
Hát én a T-mobile-nál szeretnék venni,mert karácsonyi akció van.
A Nokia 5230-az most 31.990Ft a Díva meg 39.990 ,szóval van közte egy 8ezres különbség.
És a Nokia miket tud,mik vannak rajta?
Egyszerűen döntés képtelen vagyok mert mindegyikben van v.mi ami tetszik. A Díva tényleg kicsi de olyan aranyos alakja van,barátságosabb mint a Nokia.
ne ilyen gagyi telefonokat vegyél.
vegyél iphone 3G és nem fogod megbánni, mert az nem olyan fos mint a nokia vagy a samsung...
Kedves utóbbi hozzászóló! Nem mindenkinek van 100-200 ezer forintja hogy iphone-t vegyen..
Csak a normális,kulturált válaszokra vagyok kíváncsi.
Sürgős mert jövő héten megyünk ! Segítsetek!
Szia! felkaptam erre a hitvitába átmenő telefonnal kapcsolatos kérdésedre...
Nos, én NOKIÁS vagyok, a lehető legjobb telefonok amiket ember valaha alkotott..!
És, ahogy te is írtad egy legújabb IPhone 4... háááááát kicsit borsosnak találom a 200 körüli árát...ezért már kacslábon táncoló nokiát is vehetsz:)))
De visszatérve, nekem sincs és nem is lesz-mert nem akarom-- pénzem egy 200 rugós telcsire!!! Minek.... ez olyasmi itt Magyaroszágon, olyan sznobária mint régebben volt a Bmw-kel... nagy Bmw-k futottak az úton...hitelből--- aztán a gazdájuk meg ment haza putriba aludni...
Egyszóval: egy telefon az telefon... ne divatékszer v státusz szimbólum legyen. Úgyis megunja az ember... max évente lecseréled és mindig új van:)))
Egyébként egy ismerősömnek Samsung Divája van... és sajnos nem túl jó, nem happy vele. Na meg hát én Nokiás vagyok.... ergo, vegyél Nokiát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!