Sony Ericsson x10 mini pro-t vagy Xperia X8-at vegyek?
Amire kellene:
Telefonálás , smsezés , zene ,video és filmnézésre , játékra ,netezésre

Szerintem ne SE-t vegyél. A SE az okos telefonpiacon eddig nem tudott semmilyen átütőt alkotni. Én az x10-nél azt hittem jó lesz, de az se valami nagy szám a konkurens gyártók gépeihez képest.
A x10 mini pro egy kalap szar. A billentyűzete egy vicc, nem lehet vele kényelmesen gépelni. Akkor már inkább nagyobb kijelző és virtuális bill. fektetett módban. Az X8 se a legjobb... mind két készülék gyenge és fagyogat.
Az SE androidos telefonjait amúgy jól jellemzik, hogy gyakran szakoldalakon is úgy emlegetik őket, hogy "Az android szégyenei"

Az Optimus is gyengécske, de jobban megéri mint az SE-k.
Szerintem jó és pénztárcakímélő a Galaxy Spica, nekem a Galaxy S-em mellett másodszámú telefonnak az van.
X8
azt mondják a mini pro nem hosszú életű a billentyűje mert még túl új és vannak hibái
LG SOHA NE VEGYÉL... ESETLEG AMI 50.000 felett van....
nagyon szarok
Az X8 nagyon tuti telefon(volt ilyenem)20e ft a vodánál vadonatt újjónan!Az x10 mini pro pedig(ilyenem van)37e ft az x10 mini pro jobb(nem sokkal)!!Az x10 mini 35e ft(ilyenem is volt már)ez sem rossz mobil de ha andriodosat akarsz venni és nem muszály qwerty billentyűs HTC Wildfire
(ilyet akarok venni)ez nagyon tuti telegon vodánál 36E ft minden tulajdonsága eggyezik összesitésba a pontok alapján X8:24pontot ért el
X10 mini pro:29pontot ért el
HTC Wildfire:30pontot ért el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!