Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC HD2-vel kapcsolatos kérdés?

HTC HD2-vel kapcsolatos kérdés?

Figyelt kérdés

Na szóval lenne erről a telóról pár kérdésem.

1. Hol lehet venni legolcsóbban? Értem ezalatt hogy esetleg boltokban, vagy ami valószínűbb a netről rendelés. Hol lehet legolcsóbban rendelni? Karácsony körül felmehet az áruk, vagy pont hogy lemegy ilyenkor az ilyen cuccoknak az áruk?

2. Mennyire néz ki jól ez a telefon? Láttam már neten, de ugyebár az nem olyan. Élőben mennyire néz ki jól? Nem fura az a nagy képernyő alul pár kis gombbal?

3. Mennyire bírja az elejtést? Szóval a "törés tesztje" milyen? Most nem arra célzok hogy földhöz vágom 2x és működik-e, hanem hogyha elejtem véletlen, esik 1 métert attól működik még?

Tudom kicsit hülye kérdések, de szeretnék egy ilyen telefont, és amiért márka boltokban nem lehet kapni, csak neten keresztül rendelni, így nem nagyon tudom kipróbálni.

Köszönöm a válaszokat!

2010. nov. 28. 13:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Az elsőn kívül mindenre tudok válaszolni. :)

Kinézet: Suerintem gyönyörű, sokkal szebb, mint a képeken!

Egyáltalán nem fura a nagy kijelző és az a pár gomb alul, inkább nagyon elegáns. A hatalmas kijelző és az ultravékonysága nagyon különlegessé teszi, ez egy olyan telefont, amint jól megnézek, ha látok az utcán.

3. Mint minden érintőképernyős telefon, nme nagyon szereti, ha leesik. persze attól még működik. Ez attól is függ, hog milyen szögben esik. Leeshet úgy is, hogy nem lesz semmi baja, úgy is, hogy megkarcolódik a hátulja, és úgy is, hogy betörik a képernyő. Ez sok mindentől függ. :)

A felértékelést megköszönöm! :)

2010. nov. 28. 13:52
 2/5 A kérdező kommentje:

Természetesen megkapod a kezem (Y) :D

Köszönöm a gyors választ. Amúgy neked van ilyened? Ha van hol vetted? Mert ez is sokat segít.

És tényleg köszi :D

2010. nov. 28. 13:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok: Apukámnak van, és tényleg nagyon jó! Én mindig rajta lógnék, csak apu mindig visszakéri, mert dolgozni akar rajza... xD ( szinkronizálja a szgéppel, jegyzeteket ír a munkahelyével kapcsolatban stb.) Én külföldi vagyok, de mi boltban vettük, még mikor megjelent. Akkor azt hiszem 600-700 euró volt.
2010. nov. 28. 14:06
 4/5 anonim ***** válasza:

én is HD2-t akarpok venni, már nézegettem is, és nagyon- nagyon szép és konnyu és vékony, szóval nagyon- nagyon kézbe való.. és alig bírom kivárni, hogy vegre megkapjam.

én szerintem neten fogom rendelni.. és ne félj megveni, mert tényleg nagyon szépen néz ki.. és gondolom már nézted h miket tud :)

felértékelést megkoszonném :)

2010. nov. 28. 16:00
 5/5 bp1985 ***** válasza:

Szia!

Saját tapasztalatomat írom le.

1. Én a speedshopba vettem, mert ott legális, Magyar garit kapsz, nem ilyen maszek gsm-esek által vállalt lutrigarit. Persze ott is van normális, de az meg már drágább.

2. Nekem 3gs volt előtte. Annál sokkal jobban bejön nekem. Képernyő nem fura, bár nem kicsi:)

3. Erről nem tudok nyilatkozni, mert vigyázok rá. Fél év alatt nem esett még le.

Márkaboltba pl media, saturn, electro world helyeken már láttam. Photo Hallba is volt 1 rövid ideig.

2010. nov. 30. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!