AZ biztos, hogy HTC-t akarok venni, de nem tudom melyiket?
Figyelt kérdés
megkoszonném ha segítenétek.2010. nov. 27. 12:24
1/9 anonim válasza:
A legjobbak:
Desire, HD2, Evo 4g
Desire és HD2 között a legnagyobb különbség az oprendszer, azt döntsd el magadnak melyik tetszik jobban.
Evo 4g szerintem meg a legjobb, 4,3 inch-es kijelző (mint HD2-nek), DE androidos oprendszer.
Evo 4G-t úgy is emlegetik (pl. a wikipedia), mint a HD2 androidos változata, a hardver az nagyjából megegyezik, az árakat nem tudom.
2/9 A kérdező kommentje:
koszi.. :) zold pacsi :P
2010. nov. 27. 13:00
3/9 A kérdező kommentje:
de az evo 4g-t hol lehet kapni, mert alig találni róla találatokat, és miylen áron kapható??
2010. nov. 27. 13:09
4/9 anonim válasza:
Csak az expresszen láttam az evo 4g de azt nem érdemes mert kintről hozzák be és MO-n nem lehet kapni még. Én HD2 akarok venni mostanában azért mert feleannyiba kerűl mint az iphone 4g és többet tud jobb ajánlom neked is. A t-mobile nem sokára azt írták Nov. végefele elkezdik a HD2 utódját árulni vagyis a HD7-et aminek én örülök mivel így csökkenni fog a HD2 ára.
5/9 A kérdező kommentje:
és szerintetek a HD7 vagy a HD2 éri meg jobban?? minth melyik jobb??
2010. nov. 27. 13:14
6/9 anonim válasza:
Én is ugyanígy vagyok, csak én a Desire és a Legend között nem tudok dönteni..:D
7/9 A kérdező kommentje:
nekem a HD2 jobban tetszik mint a Legend es Desire és szerintem jobb is, azért akarom aztg venni, csak most van a HD7- és nem tudom most akkor melyiket.
Szerintem inkább Desiret vedd..
2010. nov. 27. 13:43
9/9 anonim válasza:
HD7-nél már megint más az oprendszer, és szerintem szar is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!