Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a jobb és miért?

Melyik a jobb és miért?

Figyelt kérdés

nokia n8

samsung i9000

iphone 4

htc hd7

google nexus one

2010. nov. 26. 22:52
 1/7 anonim ***** válasza:
már midegyik telóról 10000000 kérdés volt keress vissza
2010. nov. 26. 22:55
 2/7 A kérdező kommentje:
nem ez volt a kérdés ha nem tetszik akkor ne nézd
2010. nov. 26. 22:56
 3/7 BlueBull ***** válasza:

nokia n8 hát elég friss és megbízható bár még nem nagyon volt alkalmam hasznáni samsung a minőség miatt kilőve, iphone 4 mindenképpen jó szerintem vetekszik a htc-vel ami szinte a legjobb telefon a piacon hát én még nem hallottam a googleről mint telefon én azt azért nem javasolnám, mert annyira nem elismert és elég fura:D

amugy a kérdezőnek igaza van azért tette fel a kérdést hogy válaszoljunk rá. amugy az ilyenek teszik tönkre az oldalt

2010. nov. 26. 23:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Samsung Galaxy S és az Iphone 4 a legjobbak. utánna nexus one, hd7 majd a végére n8.
2010. nov. 26. 23:11
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2010. nov. 27. 08:27
 6/7 anonim ***** válasza:

szerintem a legjobb a HTC HD7, utána a nokia n8, a samsung eleg silány.. iphone- a nevéért kell fizetni, ôs a googlet még nem volt alkalmam kipróbálni nekem sem.. szerintem vgay HTC vagy Nokia..

felértékelést megkoszonném.. :)

2010. nov. 27. 10:54
 7/7 anonim ***** válasza:

htc a legjobb

aztán iphone

nokia

a samsungot felejtsd el meg a nexus one-t is

2010. nov. 28. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!