T-Mobile mobilnet WTF?!
Sziasztok!
Az elmúlt 24 órában kötöttem szerződést a magentával, ECO díjcsomagot kértem és most akcióként járt hozzá 500MB ingyen mobilnet. Nagyszerű neteztem is este vele eleget, erre ma nézem több mint 40.000Ft-os aktuális egyenleg! Hát persze írtam a T-Mobilenak, mert gondolom itt arról van szó, hogy az ingyen 500MB aktiválása előtt neteztem (reggel jött az aktiváló SMS, de ezt nem mondták a T-Pontban). Szóval az lenne a kérdésem, hogy ilyenkor el szokták engedni ezt a díjat vagy fenyegetőzni kell a GVH-lal és a NFH-lal?
Én is kötöttem ilyen szerződést és rajta van a papíron, hogy mennyi időn belül aktiválódik.72 óra.
Aláírtad a szerződést. Ha GVH vagy NFH vagy akárkivel fenyegetőzöl még ők majd az arcodba nevetnek, hogy miért írsz alá úgy bármit, hogy el se olvasod. (Tudom én se olvasok el mindent).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!