Szerintetek RBM2 (Red Bull Mobile 2) -höz a 200MB mobilnet
mennyi ideig elég? (amit használnék: f1csatorna.hu,
google, facebook, néha youtube. )
Figyelt kérdés
2010. szept. 20. 21:16
1/6 anonim válasza:
Igazából...semeddig. A youtube meg az F1csatorna akár egy nap alatt leszivnák. Már én is nézegettem,de a 3 "nagy" szolgáltató csomagjainál nincs kedvezőbb. A 200mb max e-mailek meg hírek nézegetésére való napi 1x
2010. szept. 20. 21:51
2/6 anonim válasza:
Az asztali gépemen a mai nap kb 5GB adatforgalom volt - nem megy torrent vagy hasonló -, a laptophoz t-mobile 3GB csomagját használom és néha kevés.. Viszonylag aktív email forgalom mellet a 200MB már kevés! Ha nem figyelsz a 200MB-ot a vírusvédelmed feleszi!
Mind a facebook, mind youtube zabálja az adatot a rengeteg flash miatt, én épp ezért a laptopra a mozillába beraktam a flashblockot. Így viszont nem megy a youtube...
Próbálkozz legalább 1 GB -al havonta ha beosztod az talán elég...
2010. szept. 20. 21:52
3/6 A kérdező kommentje:
aha,köszi csak ugye az a gondom,hogy nagyon nincsen nagyobb díjcsomag...szóval ha ehhez a telefonhoz ragaszkodom akkor a max az a 400MB. és még az is nagyon kevés... nemtudom,mivel én eddig t-mobile-os voltam és ugye ez most telenoros lenne... és nem tudom,hogy lehet-e nagyobbat hozzá rendelni...
2010. szept. 20. 22:01
4/6 anonim válasza:
Hát én mobilra az opera minit használom böngészőnek és igy egy másfél óra wifi kb 6mb adatforgalom. (ebbe benne van a folyamatos msn+net, képek bekapcsolva) ha yuotube-on megnézek egy videot (4-5perc) az 8mb vagyis a youtube zabálja mint állat!
Ha azzal számolunk h napi 1.5ora wifi az 6mb, akkor 30*6=180 szval ha nem youtube-ozol akk elég!
2010. szept. 20. 22:03
5/6 A kérdező kommentje:
KÖSZI! akkor no youtube és opera akkor elég ;)
2010. szept. 20. 22:20
6/6 anonim válasza:
Szerintem is ki lehet jönni 200MB-ból egy hónapban, ha csak normál böngészésre, levelezésre, egy-két videóra használod. Ráadásul az RBM2-n ott a Red Bull mobilportál, általános és F1 hírekkel, videókkal, extrákkal, s a mobilportálon való böngészés a havidíjban foglalt, 200MB felhasználható adatmennyiséget nem is csökkenti.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!