Samsung chat 335 vagy Nokia c3? Melyik miért? + Akármilyen internetes oldalt megtudnak nyitni ezek a telefonok? Google, gyakorikerdesek.hu, stb? Vagy csak facebook-ra és twitterre jók?
Figyelt kérdés
2011. febr. 16. 12:24
1/5 anonim válasza:
Mivel internet képes telefonok ráadásul még wifi is van bennük, nem gondolod, hogy hülye megoldás lenne ha csak facebookozni meg twitterezni lenne jó?
2/5 anonim válasza:
Ha csak ezek közül lehet választani, akkor C3, a másikban nincs GPS. Régen én is teljes qwerty-s telefont akartam, végül csak sima érintős lett, és már nem cserélnék. Sokkal praktikusabb a képernyő-qwerty, ujjhúzgálós bevitellel.
3/5 anonim válasza:
Szia kedves kérdező!
Hol lehet venni Samsung chat-et,mert én is nagyon szeretnék...?
4/5 anonim válasza:
Sok oldalon találtam a samsung chat-et olcsón, erre kiderült miért is akciós... se magyar nyelvű menü se tartozékok se garancia. én a t-mobile-tól rendeltem 29ért, és van hozzá minden, magyar nyelvű menü tartozékok, kivéve az adatkábelt (usb). nekem előtte samsung s5230-am volt, de megérte váltani. a nokia c3 számomra annyiba különbözik tőle, hogy az szerintem élőbe csúnyább. de ennyi kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!