Általában mikor jelenik meg a legtöbb mobiltelefon?
meg eleve meg sem éri megcsinálni a tökéletes mobiltelefont, mert akkor olyat tartanál meg, és nem vennél újat
szóval mindbe raknak valamilyen hibát
köszi a válaszokat! Hát igen, ez a sok hiba a telefonokban szerintem is direkt van... :D
Csak azért kérdezem, mert a szülei azt mondták, hogy várjam meg, amíg újabb modellek jelennek meg... De szerintem most nagyon sok új jelent meg így karácsonyra... :)
Mármint skótok... :P:P
Nem, nem azok... csak olvastam a neten, hogy pl: lehet hogy nyáron jön az iphon 5, a samsung galaxy 2, ami sokkal jobb lesz, mint az elődjük
Nem skótok, zsidók!
Amúgy lesz új iphone, de könyörgöm, döntsd már el, hogy kell-e mobil? Az jövő ősszel jelenik meg, ha kell mobil, vegyél most, ha meg csak fel akarsz vágni a haverok előtt, kezdheted az ereiddel is.
Nem felvágni szeretnék, csak végre egy jó telefont venni.
Csak hozzátenném, hogy soha, de soha nem vágtam fel a barátaim előtt... sőt, direkt nem vettem soha olyan hűdehűde szuper telefonokat (pedig lehetett volna). Egenlőre megfelel a mostani mobilom is, de szeretek nézelődni, és sokat olvasni a telefonokról. :)
Ebben az esetben: mobilarena.hu
Olvass sokat, aztán majd eldöntöd, mi kell neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!