Mi a különbség a videotelefonálás és a 3g között?
semmi, mivel nem ugyanaz a kettő, párhuzamot meg csak két hasonló dolog között lehet vonni. A videotelefonálás az, amikor a telódnak van elöl kamerája és mondjuk felhívsz egy szintén videotelefonálásra képes készüléket és be lehet állítani a telót, hogy ne csak a hangot továbbítsa, de egymást is nézhessétek rajta. Ahhoz hogy ezt meg tudd tenni, szükséges a 3G. Minden videotelefonálni tudó készülék 3G-s, de nem minden 3G-s telefon tud videotelefonálni.
A 3G egyébként az egyik leggyorsabb netet biztosítja. A régi telók csak a gprs-t tudták és az edge-t, de az újjak tudják ezt a 3G-t is ami már elvileg 3,6Mb/s sebességet tud. Ennél jobb már a hsdpa ami ennek a dupláját. Tehát ha netezel a telón vagy összekötöd számítógéppel és úgy netezel akkor a lefedett területeken hasonló gyorsasággal fog működni mint egy adsl.
SZia igy igaz amit leirtak elöttem
de ha veszel telefont akkor azt nézd meg hogy mijen op rendszer van benne és legalább 3G s legyen vagy 3.5Gaz a HSDPA mert nekem 2.5 éve van ijenem és videotelefonálni alig szoktam csak probábol
viszont naponta ezzel netezek és mindig kéznél van a google is pl
viszont rá kellet töltenem az opera mini böngészöt amivel hibátlan a net és sokmindent letölthetsz a telora is csak birja a memkártya én SE W910 et használok nagy kijelzö nagy aksi 3.5G mi kell még ja és olcso készülék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!