Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen okostelefont vegyek?

Milyen okostelefont vegyek?

Figyelt kérdés

Szeretném, ha egy picit nőies lenne (ne tepsi és tégla).

Érintőképernyős (nem baj, ha az egész az pl:iphone)

Fontos: Zene, fényképezés (5 megapixel, illetve felette), fényképnézegetés, e-book olvasás, kamerázás (előlapi kamera), wifi stb...

néztem az iphone 4-et, de azt olvastam, hogy rossz asz antennája...

2010. nov. 24. 19:38
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

köszi :)

És a Htc-ék közül melyiket ajánlanátok? :)

2010. nov. 24. 22:31
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

akkor szerintem wave.

kisebb mint a galxy s, de nem sokban tér el.

sokkal nőiesebb, mint bármelyik htc. :D

2010. nov. 25. 13:45
 23/28 anonim válasza:
Nokia, HTC, SE, ezek közül válassz szerintem.
2010. nov. 25. 15:23
 24/28 A kérdező kommentje:
köszi :)
2010. nov. 25. 15:42
 25/28 anonim ***** válasza:

engem nem érdekelne h kinek van HTC HD2, írtad h apukádnak az van, én annak ellenére megvenném, és remélem h karácsonyra meg is kapom..

de szerintem a HTC HD7 szebb mint a HD2, kicist drágább, szóval nekem ez a ketto a favorit :P, én ezek kozul bálasztanék. majd leírnád h végul milyet vettél, mert nekem is fontos lenne :) koszi..

és megkoszonném, ha felértékelnél. :)

2010. nov. 27. 12:16
 26/28 A kérdező kommentje:

Köszi... Hát nem tudom, lehet, hogy ez a telefonvásárlás eltolódik tavaszra, mivel kinéztem a samsung galaxy s 2-őt, meg élehet h jön az iphone 5 is... de még nem tudom....

A HD2 nagyon jó, apumnak is bevált. :) Én a HD7-től picit félek, mivel Windows mobil és kicsit másképp kell kezelni. :)

2010. nov. 27. 12:35
 27/28 A kérdező kommentje:
Ja, és mindenkit felpontoztam :)
2010. nov. 27. 12:35
 28/28 anonim ***** válasza:
iphone 4 a legjobb, de én is várok az iphome 5 re ha tényleg olyan jó lesz a samsung mint amit itt írnak: [link] akkor talán elgondolkodok hogy melyiket vegyem :)
2010. dec. 23. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!