Milyen okostelefont vegyek?
Figyelt kérdés
Szeretném, ha egy picit nőies lenne (ne tepsi és tégla).
Érintőképernyős (nem baj, ha az egész az pl:iphone)
Fontos: Zene, fényképezés (5 megapixel, illetve felette), fényképnézegetés, e-book olvasás, kamerázás (előlapi kamera), wifi stb...
néztem az iphone 4-et, de azt olvastam, hogy rossz asz antennája...
2010. nov. 24. 19:38
1/28 A kérdező kommentje:
Htc HD2 kilőve, olyan van édesapámnak. :)
2010. nov. 24. 19:39
2/28 anonim válasza:
Samsung Wave! :) Az egyik legjobb mobil ár/érték arányban most a piacon! Bátran ajánlom neked!
3/28 anonim válasza:
Én a htc mondtam volna am milyen meg van elégedve vele? sok program van rá?
4/28 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Igen, a HD2 nagyon jó! Gyönyörű képeket készít, gyors, a fotónézegetője is tök jó. Annyira még nem piszkáltam, mivel nem olyan régi, így csak ezeket az úgymond "alap" dolgokat néztem meg. A filmnézés is nagy élmény rajta. Ami elsőre megtetszett, hogy az időjárást kis animáció mutatja. pl: ha esik az eső, végigfolynak a cseppek a képernyőn, amit időnként a kocsi ablaktörlőjével lemos... :D
2010. nov. 24. 20:04
5/28 bp1985 válasza:
Nekem is hd2-őm van. Előtte 3gs volt. Volt a kezembe az IPhone 4. Annyit nem ér, amennyit kérnek érte. Reális ára 80-90 ezer ujonnan. De ennek a többszöröse jelenleg.
6/28 A kérdező kommentje:
Hát igen, azt én is sokallom, meg sok rosszat olvastam róla.
2010. nov. 24. 20:43
8/28 bp1985 válasza:
Samsungokat nem ismerem, így nem tudok véleményt mondani róla. Egyedül az s5230-at,ill corbyt ismerem, de ezek 1 szóval jellemezhetőek. sz@r. Galaxy s-t dicsérik nagyon.
9/28 A kérdező kommentje:
pont ezt a kettőt néztem a samsungtól, jobban mondva a galaxy s-t. Remélem tényleg jó, mert nagyon bejön :)
2010. nov. 24. 21:06
10/28 anonim válasza:
A Galaxy S nem ér annyit amennyit elkérnek érte! A Galaxy S-ben még vaku sincs és műanyag az egész, míg a Wave fém! Azért nem mind1 A Galaxy-ban Android van, a Wave-ben pedig Bada ami már most stabilabb mint az Android, pedig még gyerekcipőben jár. És a Wave nőiesebb is mint a Galaxy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!