Melyiket vegyem és miért? Nokia C6 és a Sony Ericsson Xperia X10 mini pro között nem tudok dönteni.
Figyelt kérdés
Főleg netezésre kellene (Wlan), de szeretek partyfotókat is készíteni, és jó ha van benne tárhely is... No meg gps is fontos.2010. nov. 23. 13:18
1/2 anonim válasza:
Szerintem a nokia nagyon jó telefonokat csinál a SE-t veri bár vannak jó sony ericssonok de az x10 mini szerintem kicsi telefon nagyon. Mind a 2be van wifi tudsz netezni rajta mivel írtad h ez neked fontos szerintem a nokiát válaszd mivel nagyobb a kijelzője jobb vele netezni. 1 pont a nokiának! Jöhet a többi kommnet!
Ha felértékelsz köszönöm!
2/2 anonim válasza:
szerintem a Nokia uyg alapbol jobb és szebb telefonokat ad ki..szoval szntem NOKIA :)
felértékelést koszonom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!