Miért vesznek egyesek 80-100ezerét telefont?
Pl az Iphone nem hiszem hogy olyat tudna ami nélkülözhetetlen.
Videó nézésre nem túl jó mert kicsi a képernyője, az op rendszere se nagy szám. Nem nyújt olyan élményt mint egy laptop. Normális játékélmény sincs.
Egyáltalán egy 100ezer forintos telefon mivel tud többent mint egy 40 ezer forintos?
Nekem 35-40ezer forintos telefonom van. Ez érintőkijelzős, symbianos, van benne navigációs rendszer, a többi meg ugyan az mint egy átlagos telefonnál
Nah az iphone rol csak annyit hogy az már státusz szimbolum azért veszik. amúgy tényleg nem nagy szám a telefon de erre fejleszt mindeki mindent pl játékok és navigáció stb.
Én azért vennék 80,000ft ért HTC HD2 őt mert angyon megtetszett és ez a legjobb teló most és azért többet tud mint 1 nokia 5800. neked is 5800 ad van nem?
a felértékelést köszönöm
1. Iphone-t nem nagyon lehet 100ezereért vennni.
2. ha osszehasonlitod más telefonokkal, és kicsit gondolkozol, akkor nem veszel iphonet.
3. sokkal jobb telefonok is vannak mint az iphone.. pl HTC HD2- én ilyet fogok most venni (lehet picit draga, de van rajta egy csomo minden ami nekem kell, plusz tetszik is :D)
De vki megmondaná hogy mivel tud többet egy 120.000ft os telefon egy 40ezer forintosnál?
A porsces dolog nem jó példa mert van Samsungból olcsó és drága telefont is tehát nem azért veszik meg mert samsung hanem mert vmiért többet tud a 100ezres mint a 40 ezres.. De mi az a több?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!