Vehetek T-Mobile-nál 15 évesen Domino-csomagban telefont a nevemre?
Dominosat vehetsz, de előfizetésest nem.
Én 17éves koromban vettem először a saját nevemre dominot, nem szóltak semmit csak egy személyi kell és annyi.
Előfizetéseshez asszem 2fényképes okmány kell legalábbis legtöbb szolgáltatónál így van.(személyi+jogosítvány)
Én 2 évvel ezelőtt a Vodafonnál akartam venni feltöltőkártyás telefont úgy, hogy telefonon megkérdeztem az Ügyintézőt : a 17 éves fiamat elküldhetem érte?!
NEM vásárolhatta meg, mert csak nagykorúnak adnak el mobiltelefont, még feltöltőkártyásat is!!!
Nekem kellett elmenni a boltba megvenni...
Szerintem hívd fel előbb az üzletet és telefonon érdeklődj.
Én úgy tudom, ez a 18 éves korhatár a többi szolgáltatónál is érvényben van.
Na, itt is leírják a weboldalukon :
Új Domino előfizetői szerződés megkötése
- Lakcímet igazoló hatósági igazolvány (amennyiben érvényes lakcímet a személyi igazolvány nem tartalmaz)
Az alábbi okmányok közül egy:
- Személyi igazolvány
- Adóigazolvány
- Vezetői engedély (kártya formátumú)
- Útlevél
Megjegyzés: Előfizetői szerződés kizárólag a 18. életévét betöltött, gondnokság alatt nem álló személlyel köthető. Amennyiben ön magánszemélyként meghatalmazással szeretne szerződést kötni, közjegyző által hitelesített, vagy ügyvéd által készített és ellenjegyzett meghatalmazás szükséges. Kivételt képez az ügyvédi meghatalmazás, mely esetben a meghatalmazott ügyvéd a meghatalmazó magánszemély nevében a szerződést megkötheti.
--------- ------------ --------------
A Domino-csomag is előfizetésnek minősül, csak az feltöltőkártyás előfizetés!
Én a t-mobile-nál vettem 15 évesen Domino-s sim kártyát.
Szerintem az nem minősül előfizetésnek, mert nem kell kötelezettségekkel járó szerződést írni.
Az ASZF-ben jelenleg ez van:
A Szolgáltató csak az alábbi feltételeknek megfelelő személlyel köt Előfizetőiszerződést:
a) Egyéni igénylő és egyéni vállalkozó és őstermelő Üzleti igénylő esetén magyarországi lakóhely vagy megfelelően igazolt
tartózkodási jog, egyes Előfizetői szolgáltatások esetében betöltött 18. életév.
Ez jelenthet bármit, ebból nem lehet megmondani. De ha van személyid, az már előny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!