IPhone4 bluetoothával csak iPhone4re tudok küldeni, vagy minden bluetotoothos telefonra?
Figyelt kérdés
2010. nov. 20. 17:21
1/10 anonim válasza:
Fájlt egyáltalán nem tudsz küldeni vele amíg nem jailbreakeled.
2/10 anonim válasza:
Bocs erre énis kiváncsi vok. És ipod touchnál hogy van ez?
3/10 A kérdező kommentje:
akkor meg minek van benne bluetooth? biztos nem kell hozzá jailbreak
2010. nov. 20. 17:38
4/10 anonim válasza:
blútutával? a mitulát báti hotta?
5/10 anonim válasza:
Pedig kell. A bluetooth nem csak fájlok küldözgetésére való ha eddig nem tudtad volna. Vannak vezeték nélküli headsetek is amik bluetooth segítségével teremt kapcsolatot a készülékkel. És ez még csak 1 példa volt a bluetooth felhasználásra a fájlküldésen kívül.
6/10 anonim válasza:
iphone csak iphone & ipod touch ra tudkűldeni filet.
7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm :) csupán csak erre lettem volna kíváncsi...
2010. nov. 21. 17:09
8/10 anonim válasza:
Ezért nem kell apple cuccot venni, amellett h drága még korlátozott is keményen....
9/10 anonim válasza:
Ibluetooth v Ibluenova segítségével lehet
10/10 anonim válasza:
nekem photoshare van rajta és bump (ehhez netkapcoslat is kell, de jobb, mert ezzel névjegyzék meg zene is mehet :) ) és minden iPhoneosnak tudok átküldeni dolgokat, akinek megvan ez a program...más telefonokra nem, de azthiszem túlélem, mert van millió jó tulajdonsága ami ezt nekem kompenzálja :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!