Vélemények a sony ericsson xperia x10 mini proról?
Figyelt kérdés
2010. nov. 19. 21:54
11/19 anonim válasza:
ja és meddig fizetsz havi 10e-t?
12/19 A kérdező kommentje:
2 évig. De nekem amúgy is ennyi szokott lenni kb. a telószámlám net nélkül. Szóval nekem ez megéri. Amúgy holnap megyek, majd megkérdezem. De a honlapukon nincsen fenn ugyh. kétlem. De azért megkérdezem neked. :)
2010. nov. 24. 18:35
14/19 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem. A csaj azt mondta hogy nincsen és nem is tudja hogy mikor lesz náluk kapható. :S
2010. nov. 28. 11:40
16/19 anonim válasza:
Hello,
Pár napja várásoltam egy mini prot. Véleményem és tapasztalataim:
1. Már sok telefonom volt, összességében elégedett vagyok vele.
2. Hátlapját nagyon nehezen csak körömmel lehet leszedni.
3. Mobil internettel nem mennek az applicationok (facebook, gmail, android market) csak wifiwel - sok külföldi fórumon írták ezt a problémát. egyelőre nem találtam megoldást, ma megyek a Vodafone-hoz.
4. 2GB memóriakártya van benne, kell hozzá mert oda menti a különböző letöltött dolgokat ill zene lejátszáshoz is kell
5. Nagyon jó kis színekben kapható, nekem red van ami tök szép :)
6. Érintőképernyője nagyon jó. A Qwerty billentyűzet szuper! Egykézzel nem nagyon lehet rajta smsezni de sokkal jobb mint az érintős billentyűzet.
17/19 anonim válasza:
+1: nagyon hasznos funkció, hogy érzékeli az arcom ha telefonálni akarok és kikapcsolja az érintőképernyőt. Samsung telefonnál folyamatosan a fülemmel az érintőképernyőn nyomkodtam a "gombokat".
18/19 anonim válasza:
6. Vodafone-nal beszéltem, a letöltött automatikus beállításokat kicsit módosítanom kellett, újraindítottam a telt-t és most már megy mobilinternettel is! Szupi.
19/19 anonim válasza:
énis most kaptam mini pro-t! tényleg vannak jó színek ,nekem pink van!nagyon okos ! és a képernyője nagyon jól használható!sztem nem fogsz csalódni benne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!