Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri ennyi-ért az iphone 4...

Megéri ennyi-ért az iphone 4 32gb?

Figyelt kérdés

180.000ft-ért vadonat új nincsen kibontva 1év apple garancia megéri ennyiért vagy ha tudtok olcsobban akkor irjatok!

csak iphone 4 érdekkel! az androidot UTÁLOM!

2010. nov. 19. 13:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Sine nobilitate...
2010. nov. 19. 17:11
 12/21 anonim ***** válasza:
Sticks and stones may break my bones but words will never hurt me.
2010. nov. 19. 17:17
 13/21 anonim ***** válasza:
nekem 20e érne meg az reális ár lenne hülye f@sz aki annyi lét kiad 1 sz@ros telóért...(am én is 3gs-t fogok venni igaz használtan de np XD)
2010. nov. 19. 18:31
 14/21 anonim ***** válasza:
Szia! Ha neked 180 ezerért is megéri akkor vedd meg nyugodtan, főleg ha annyira szereted az iphone-t. Bár én a helyedben inkább vennék egy Nokia N8-at, nagyon durca "teló" és az ára sem nagyon sok.
2010. nov. 19. 19:45
 15/21 anonim ***** válasza:
Pont azért kell neki a telefon, mert 180.000 az ára. Akkora sznob, hogy hihetetlen.
2010. nov. 19. 21:06
 16/21 bp1985 ***** válasza:
0%
Tudod, nekem volt 3gs-em. A legnagyobb örömöm az volt, amikor eladtam, és vettem egy htc-t. Fele annyi, és jobb. De vagánykodj csak egy fingós-böfögős, pipacsfújós, és mindenféle idióta programokkal teli appstore-ba lévő "kiváló" program. Tudod, az androidot meg kell tanulni kezelni. Ja, és a flash, amit az apple nem ismer, jelen van az interneten...
2010. nov. 19. 22:04
 17/21 anonim ***** válasza:

A 3GS-t ne tedd össze a 4-essel.

Fingós, böfögős? Eszem megáll, azért mert az android nem tud összetákolni egy normális store-t mint az Apple azért már az összes többi is szar? Csak, hogy néhány jó app-ot említsek: SleepCycle, Shazam, Solar Walk stb.

A flash-ről meg annyit, hogy nagyszerű ha szeretnéd gyorsan lemeríteni valamint hőforrásként használni a telefonodat.

Itt egy kép ami nagyon jól mutatja, hogy milyen egy android user és, hogy minek hiszi magát [link]

2010. nov. 19. 22:57
 18/21 bp1985 ***** válasza:

"A flash-ről meg annyit, hogy nagyszerű ha szeretnéd gyorsan lemeríteni valamint hőforrásként használni a telefonodat."

Bocsi, hogy kell a munkámhoz, és a telefonom az egyik munkaeszközöm. Könyörgöm, 21. századba élünk. Ja, és egyáltalán nem merül jobban, mint flash nélkül... Ja, és nem androidos telóm van...

2010. nov. 19. 23:01
 19/21 anonim ***** válasza:
A 21. század? Saját magadnak mondasz ellent. A nyílt platform amit annyira szajkóznak az androidosok, a flash mégis mióta az? A jövő a HTML5-é nem pedig egy erőforrás zabáló zárt szaré ami többször crashel mint amennyiszer dobok egy sárgát.
2010. nov. 19. 23:08
 20/21 bp1985 ***** válasza:
Látod, ez a baj az IPhone fanokkal, hogy képtelen elismerni azt, hogy vannak jobb telefonok olcsóbban. És a html5-öt mikor fogja tudni az IPhone-d? Nembaj, dicsérd csak, majd egyszer talán tudni fogja azt, amit az akkori kor telfonjai megkivánnak. Sajnálom, hogy nem tudom használni a munkámhoz az IPhone-t, mert ami nekem kell, azt nem tudja. De mms-t lehet vele küldeni, hurrá. 05-be is lehetett már mms-t küldeni...
2010. nov. 21. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!