Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szìvatott màr meg...

Szìvatott màr meg ennyire mobilszolgàltatò?

Figyelt kérdés

A minap akartam venni egy kàrtyàs mobilt.Semmi extràra nem volt igényem, csak el tudjanak érni meg ràdiò legyen benne.Kinéztem 10000ért egy megfelelöt,de olyat nem tudtak adni. Helyette ajànlottak 17ért egyet,mondtam nekik h szinte csak telefonàlàsra kellene.megvettem mondvàn 17ért manapsàg màr jò telò kaphatò,nekem biztos megteszi.otthon nézem se kamera

se ràdiò,5 éves szar.Ha billentyüzàrazom,néha kikapcsol csak ùgy...17ezerért.Tudom én hibàm,de ennyire nem bìzhat meg az ember a szolgàltatòjàban?

2010. nov. 18. 23:54
 1/9 anonim ***** válasza:
meg se nézted, hogy mit veszel meg?
2010. nov. 19. 00:26
 2/9 anonim ***** válasza:
Mi a típusa?
2010. nov. 19. 01:34
 3/9 anonim válasza:
hát jah..szeretnek rásózni az emberre mindent nagyon oda kell figyelni...nyugi nekem előfizetéses,nem tudtam befizetni a számlát és kikapcsolták ködbér 50000 ft...csak úgy fizessem be nekik...frankó...bárcsak magamra költhetném..
2010. nov. 19. 09:56
 4/9 A kérdező kommentje:

volt még hüségidöd?

csak dobozbòl mutatta meg,az eleje jòl néz ki,ki gondolta h 17ért sz.rt kapok

2010. nov. 19. 11:45
 5/9 anonim ***** válasza:

Már bocsi, de külső után választani telefont ......

Amúgy frissítsd a teló szofverét. Ráfér, ha valóban 5 éves konstrukció.

2010. nov. 19. 12:27
 6/9 A kérdező kommentje:
Irtam, hogy az én hibàm, ettöl függetlenül nem tartom sportszerünek.mindegy, 5-6évig elleszek vele,aki akar elér,ùjat nem veszek,nem pénzelem ezeket,a lényeg,vigyàzzatok.
2010. nov. 19. 13:36
 7/9 anonim ***** válasza:
Kissé el vagy ám terelődve... Nem a SZOLGÁLTATÓ szívatott meg, hanem az a személy, aki a telefont adta neked.
2010. nov. 19. 15:28
 8/9 A kérdező kommentje:
nem a személy àraz, meg nyilvàn az én hibàm nagyrészt, de mégegyszer mondom,nem fer
2010. nov. 19. 15:54
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha az eladóval közölted az igényedet, pl rádió..és nem volt az ajánlottban, akkor ő a hunyó.

Sajnos, sokszor az ember a saját kárán tanul.

Elárulnád a teló márkáját?

2010. nov. 19. 18:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!