Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kinek nincs mobilja, és miért?

Kinek nincs mobilja, és miért?

Figyelt kérdés
A kérdés adott. Kort és nemet is kérnék
2010. nov. 18. 07:28
 1/8 Egyszerű huszonéves ***** válasza:

Szia!

Szerintem mindenkinek van mobilja már. A 75 éves nagymamámnak is. Páromnak nem volt sokáig Ő 17 volt akkor, mert utálta ha csörög. 20 évesen rájött, jó ha van, mert haza tud szólni ha maradnia kell túlórába.

22/N

2010. nov. 18. 07:52
 2/8 anonim válasza:
100%
Az egyik osztálytársamnak nincs. Azt mondja neki nincs szüksége rá.. 17 éves fiúról van szó
2010. nov. 18. 08:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy ismerősömnek van, de csak akkor kapcsolja be, ha telefonálni akar. Rácsörög az ismerősére, aki visszahívja. Mikor befejezték, kikapcsolja. Ez majdnem olyan, mintha nem lenne neki.
2010. nov. 18. 08:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nincs.

Még nyáron tönkrement és nem vettem, nem is fogok szerintem mert kártyásan horribilis árak vannak, részletre előfizetésen érné még csak, de anyuval nem sikerül megegyeznem a havi 1850Ft-s előfizetési díjba.

17/F

2010. nov. 18. 09:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Kártyás, horribilis árak? 3000 Ft egy Domino csomagos mobil a Tescoban vagy a Rossman-ban, vagy valahol máshol.
2010. nov. 18. 10:55
 6/8 anonim ***** válasza:

Anyukámnak nincs (49 éves).

Azt mondja neki túl bonyolult, de sikerült talán most rábeszélem. Van most a családbam egy telefon amit odaadunk neki, és én meg megtanítom őt, hogy kell kezelni.

2010. nov. 18. 11:05
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sincs. Egyszerűen nincs rá igényem.

- Hivogatni nem akar senki, de nem is örülnék ha az utcán/boltban/metrón/vécén felhívna valaki valami nagyonfontoséssűrgős ügyben és fél órát kéne vele beszélnem. Ha valaki valamit akar, várja meg míg hazaérek és hívjon fel a vezetékesen, vagy írjon emailt.

- Én sem akarok hivogatni senkit. Egyrészt eddigi életemben nem volt rá indíttatásom, másrészt meg nem vagyok milliomos.

- A modern mobiltelefonok nem is mobiltelefonok, hanem komplett hordozható számítógépek. Van bennük egy csomó olyan biszbasz, amikre egyáltalán nincs szükségem. Minek vegyem meg őket? Azért mert olcsók, szépek, meg jó a marketingjük? Aztán ha 2-3 év múlva bedöglik, vegyek egy méghiperszuperebbet ami még olcsóbb, még szebb, és még több felesleges biszbasz van benne? Kösz, nem.

16/F

2010. nov. 18. 11:09
 8/8 anonim ***** válasza:

@carbohydrate

Azért írtam ezt mert nekem az álláspontom elektronikai kütyükkel szemben, hogy ha veszek akkor tényleg rendeset veszek, ami 70-80ezer Ft Dominósan, előfizetésen részletre meg 40-50, úgy hogy havonta fizetsz 3ezer Ft-t 1 évig.

Remélem így megérted miért írtam.:)

2010. nov. 18. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!