Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia n97 vagy Htc Touch pro 2?

Nokia n97 vagy Htc Touch pro 2?

Figyelt kérdés
Melyiket vennétek meg?A nokia n97 barnában nagyon tetszik, de a sebessége valami nagyon siralmas...
2010. nov. 15. 17:41
 1/3 anonim válasza:
Nekem Htc kellene. Nem mintha a nokia nem lenne jo csak az a gond h lassu . A htc-ben 2xer akkora proci van . viszont minosegileg , marmint ami az anyagot illete lehet a nokia jobb, de ha tudsz ugyelni egy telefonra akkor HTC!
2010. nov. 15. 18:11
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi!

Egy ilyen telóra már biztosan vigyáznék, de vannak ellenérzeteim.Nagy a szerelem a Touch pro 2 iránt is, de zavar a vaku hiány, úgyhogy nem tudom...

2010. nov. 15. 18:39
 3/3 anonim ***** válasza:

Igen nekem az n97 tetszik nagyon de a HTC viszont komolyabb én nem tudnék dönteni jó a kérdésed :D

Am ha szerteszt fotozni akk az n97

ha meg nem akk a HTC am régen én is néztem a touch pro 2 őt de már nem tetszik remélem tudtam segíteni vmit

2010. nov. 15. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!