Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung C3300 Champ-ra ki...

Samsung C3300 Champ-ra ki ismeri internetprofil beállítást? (facebook)

Figyelt kérdés

Most kaptam egy Ilyen készüléket, de nem tudom beállítani az internetet.

A telót függeltenen vettem, de a SIM benne T-mobil.

Csak facebookozni szeretnék rajta. Elküldték az üzit facebookról, de "hálózati hiba" miatt nem nyitja meg az oldalt!

Aki tudja, hogy hogyan kell beállítani, kérem írja le!

2010. nov. 14. 22:52
1 2
 11/12 Medinna_Heh válasza:

Szia.Látom már elég régen írtad ezt ki. Én tudok neked segíteni, bár lehet nem számít,azért mégiscsak leírom. :)

Menj a beállításokba,ott keress olyat hogy alkalmazások.ha ez megvan, kattint arra hogy internet, majd menj lefelé, legalul ott lesz hogy internetprofilok. Lehet hogy lesz ott neked valamilyen profil, de ha nincs akkor az jön be hogy szerkessz egy profilt, vagy ehhez hasonló. idézem mit csinálj.

NÉV BEÁLLÍTÁSA: T-MobileWap

KEZDŐLAP CÍME: [link]

CSATORNA: Csak GPRS

PROXY: Ki

CÍM: 212.51.126.2

PORT: 9201

DNS1: 0.0.0.0

DNS2: 0.0.0.0

Ha mindent így írsz be, akkor eddig rendben.

Majd ott van ezek alatt hogy GPRS BEÁLLÍTÁSOK <- menj erre

HOZZÁSFÉRÉSNÉV: internet

FELHASZNÁLÓ AZONOSÍTÓ: wap

JELSZÓ: wap

majd menj a mentés szóra.

Aztán a gprs beállítás alatt GSM BEÁLLÍTÁS , most erre menj.

SZÁM: IDE NEM KELL ÍRJ SEMMIT!

FELHASZNÁLÓ AZONOSÍTÓ: wap

JELSZÓ: wap majd mentsd el

ha mindezt így csináltad, valószínű hogy mennie kell az internetnek. ha mégsem megy, javaslom hogy vidd el abba a boltba ahol vetted, hátha tudnak neked ott segíteni.

By: Barbyy

2012. aug. 25. 12:05
 12/12 anonim ***** válasza:
7 év után is hasznos infó! Köszönöm Barbi!
2019. jún. 2. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!