Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung C3300 Champ-ra ki...

Samsung C3300 Champ-ra ki ismeri internetprofil beállítást? (facebook)

Figyelt kérdés

Most kaptam egy Ilyen készüléket, de nem tudom beállítani az internetet.

A telót függeltenen vettem, de a SIM benne T-mobil.

Csak facebookozni szeretnék rajta. Elküldték az üzit facebookról, de "hálózati hiba" miatt nem nyitja meg az oldalt!

Aki tudja, hogy hogyan kell beállítani, kérem írja le!

2010. nov. 14. 22:52
1 2
 1/12 bp1985 ***** válasza:
1430-at hívd fel, és leküldik neked.
2010. nov. 14. 23:10
 2/12 A kérdező kommentje:
Mondott 2 oldalt a szolgálatnál, mindkettőt megnéztem, de semelyik nem volt jó...azt írta, hogy erre a telóra nem tudnak kiküldeni profil beállítást...
2010. nov. 16. 15:06
 3/12 A kérdező kommentje:

Szóval mindent kipróbáltam, de a hócipőm tele van, hogy nem tudok vele felmenni x)

Szóval.Felhívtam az ügyfélszolgálatot, azt mondták, hogy erre a telóra nem tudnak beállítást küldeni.

A papírján és a tulajdonságok között is ottvan, hogy facebook is elérhető rajta.

Mégegyszer írom, hogy HÁLÓZATI HIBÁT ír ki...Internetprofil beállítást is néztem más telókon, de nem ugyan olyan a beállítás, mint a többi Samsungnál...Próbáltam már sok féle beállítást, de egyikkel sem ment SEMMI a böngészőben.

2010. dec. 16. 22:39
 4/12 anonim válasza:

Szia!

Nekem is ugyanez a fajta telefonom van,és mindig azt írja ki,hogy Hálózati Hiba.Már nekem is elegem van ebből.

2011. máj. 9. 17:34
 5/12 bp1985 ***** válasza:
06-80-samsung (a samsung helyére a számokat írd be) Ők is le tudják küldeni elvileg, vagy nem facebookozol iskola helyett max.
2011. máj. 9. 17:37
 6/12 A kérdező kommentje:
bp1985: Ez díjas telefonszám?
2011. máj. 27. 21:32
 7/12 anonim válasza:

Üdv!

Nekem is Samsung Champem van, de be tudtam állítani.

Először is facebook-on kell aktiválnod a 0.facebook.com-ot... Ezt valahol a fiókbeállítások, mobilnál teheted meg. Kapsz egy sms-t, hogy mostmár beléphetsz. Csak T-Mobilosok használhatják a 0.facebook.com-ot... Belépsz T-Mobilba, ha nem tudod a jelszavad, kérsz egyet a telefonszámodra, és elküldi sms-ben. Belépsz. Itt a fiókodban a mobilinternetet választod, és az ingyenes mobilinternetet megrendeled. Ha ez kész van, akkor megnyitod a böngészőt a Champeden, és beírod simán, hogy 0.facebook.com ... Nem kell http! Bejelentkezel, és ennyi. Ha képeket nézel az pénzbe kerül, de ha csak üzenetet küldesz stb, az nem.

2011. jún. 25. 16:03
 8/12 A kérdező kommentje:

Mindet pontosan ugyanígy megcsináltam, de hálózati hibát ír még mindig :D

Mellesleg köszönöm a válaszodat :)

2011. júl. 3. 08:36
 9/12 anonim válasza:
A T-Mobile-nál beállítottad a Net Start díjmentes szolgáltatást? Mellesleg szívesen ;)
2011. júl. 24. 11:11
 10/12 anonim válasza:

Tegnap éppen kerestem, hogy hogyan kell a zero facebookot beállítani húgom telefonján (ami egy samsung champ), de úgy látom, senkinek sem jött össze még. Én ellenben tegnap megvilágosodtam és sikerült!

Elmondom a bállításokat:

Az internet profilokat, legalábbis az alapértelmezett internetprofilt csak a beállítások>alkalmazások>internet>internetprofilok-nál lehet módosítani, aktiválni.

Tehát ott a kezdőlapot 0.facebook.com-ra állítottam, nehogy más oldalt is használjon, mert valami horribilisek az árai ennek a netstartnak...

Lehet, hogy nem sorrenben mondom a többi beállítást, mert nincs itt előttem a telefon.

Szóval csatorna: első sorban gprs,

proxí: ki,

port: 80

gprs beállítások>

név: wnw (a webnwalk után),

azonosító: wap

Jelszó: Wap.

Nekünk így működik perpillanat. Remélem, segítettem!

2011. dec. 20. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!