Nemsokára veszek új telefont, de még nem tudom, milyet
szeretnék. Ajánlanátok néhányat?
Figyelt kérdés
Az "igényeim":
-Kamera
-MP3
-Bluetooth
-Bővíthető memória
-Min. 20 MB beépített memória
Lehetőleg oldalra csúsztathatós legyen. Még egy kérdés:
Hogy nevezik az oldalra csúsztathatós telefonokat eredetileg?
Max. 40.000 Ft, mert a szüleim azt mondták, ők 20.000-et adnak bele.
Egyébként már néztem egyet, de anyukám azt mondja, h az LG telefonok nem jók, és ha neki nem jó, akkor már nekem sem lehet -.-' Tényleg ennyire rosszak az LG telók?
Kihagytam, hogy jó lenne, ha USB-vel lehetne csatlakoztatni a számítógéphez.
És köszönöm a választ előre is! :)
2010. nov. 13. 09:53
2/12 anonim válasza:
Nem olyan rosszak az lg-k.
Ja és nem lg-m van.
2010. nov. 13. 10:26
3/12 anonim válasza:
qwerty billentyűs telóra gondolsz?
Mert akkor: Samsung B3310, LG GS360
2010. nov. 13. 13:29
4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2.! A Samsung elnyerte a tetszésemet, ha olyanom lesz, majd gondolok rád :D
2010. nov. 14. 13:42
5/12 anonim válasza:
az LG tényleg nagyon rosszak most próbálok tőle szabadulni akinek nincs lg je az nem tudja miről beszélek de hidd el csalódni fogsz h annyi pénzt kiadsz 1 szarért. A samsung se jó azt sem ajánlom. Viszont vannak egészen jó nokiák pl az 5800 de az nem szétcsúsztatható. am ezeket eredetileg qwerty billenytyűzetes telefonnak nevezik. Am ha a 40,000ft ért használtban vagy újban gondolkodsz.
2010. nov. 18. 20:20
6/12 anonim válasza:
az LG tényleg nagyon rosszak most próbálok tőle szabadulni akinek nincs lg je az nem tudja miről beszélek de hidd el csalódni fogsz h annyi pénzt kiadsz 1 szarért. A samsung se jó azt sem ajánlom. Viszont vannak egészen jó nokiák pl az 5800 de az nem szétcsúsztatható. am ezeket eredetileg qwerty billenytyűzetes telefonnak nevezik. Am ha a 40,000ft ért használtban vagy újban gondolkodsz?
7/12 anonim válasza:
bocs 2x ment
8/12 anonim válasza:
egyszer is elég lett volna ez az 5800 istenítő hülyeség. amúgy nézz szét t-mobile webshopba,olvasgass mobilarénát. a márkafanatikusokkal meg ne törődj, mind elfogult. mondjuk most énse lg-t vennék, hanem valami sony ericcsont/samsungot.
2010. nov. 18. 20:36
9/12 anonim válasza:
Nekem LG KP500-asom volt. Azt tudom mondani hogy bármit csak LG-t ne. Senkinek nem ajánlom. Nekem is csak arra volt pénzem anno. De már egy hónap után megbántam. Tragédia. Nem is értem hogy ki az aki szereti az LG-t. 30ezerért vettem de inkább utána már úgy voltam vele h egy 20ezres sony ericsonnal jobban jártam volna. Nem vagyok márkab*zi de én a Samsung Monte-t ajánlom neked. 40 ezerért nagyon jó választás.
2010. nov. 19. 08:31
10/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat... Hát... Ami a Nokiát illeti, nagyon nem szeretnék, mert azzal b...tam rá legutóbb is :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!