Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nemsokára veszek új telefont,...

Nemsokára veszek új telefont, de még nem tudom, milyet szeretnék. Ajánlanátok néhányat?

Figyelt kérdés

Az "igényeim":

-Kamera

-MP3

-Bluetooth

-Bővíthető memória

-Min. 20 MB beépített memória

Lehetőleg oldalra csúsztathatós legyen. Még egy kérdés:

Hogy nevezik az oldalra csúsztathatós telefonokat eredetileg?

Max. 40.000 Ft, mert a szüleim azt mondták, ők 20.000-et adnak bele.

Egyébként már néztem egyet, de anyukám azt mondja, h az LG telefonok nem jók, és ha neki nem jó, akkor már nekem sem lehet -.-' Tényleg ennyire rosszak az LG telók?

2010. nov. 13. 09:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
valaki vesz egy alsókategóriás cuccot, aztán jön ide hirdetni az igét, hogy ne vegyél, mer mind szar. hát gratulálok.
2010. nov. 19. 17:05
 12/12 anonim ***** válasza:
nem a kategóriáról beszéltem. hanem hogy az lg szar. volt a kp500-as után egy pár hétig egy samsung s5230 és sztem sokal jobb pedig árban is tök ugyanaz a kettő. lg-vel nem mentek sokra sztem.
2010. nov. 22. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!