Milyen a Samsung Galaxy S?
Figyelt kérdés
Ti mit gondoltok a Samsung Galaxy S röl?
van nála Jobb/sokkal jobb telefon?
2010. nov. 12. 20:02
1/3 anonim válasza:
jobb: sztem nagy ellenfelei nincsenek
1 lapon tudom emliteni a desirel meg az iphone 4g vel
annyira jo telo
3/3 anonim válasza:
Én most kaptam egy ilyen telefont és teljes mértékben meg vagyok vele elégedve :) Tényleg mindent tud amit kell, elképesztő képernyője van. Nálam külön jó pontot szerzett, hogy avi videót is le tud játszani, nagyon szép képpel, teljes képernyőbe, nekem ezzel mindig gondom volt, hogy konvertálni kell a videókat, de a legtöbb letöltött videó avi szokott lenni, szóval ez nekem jól jött. Fényképező 5 megapixel, szép képet is csinál. Androidos telefon, ezt ugye nem kell magyarázni, 2.3.3-as verzió van benne. További különlegességek még: a hangvezérlés, GPS, mininapló, nagy memóriával rendelkezik... Wi-fi, bluetooth ezek az alapok az ilyen okostelefonoknál, de gondoltam megemlítem. Designra nekem nagyon bejött, az is tetszik, hogy az USB csatlakozót a telefonba egy kis retesszel el lehet zárni, ez például nagyon jól jön, hogy ne porosodjon be, vagy sérüljön a használatban. Jack csatlakozós fülhallgató van benne, ez is jó pont, mert ugye bármelyik boltba vett fülhallgató jó lesz bele. Videóhívást is lebonyolíthatunk rajta, ami külön tetszett, hogy az androiddal letöltött Skype-ba is működik a videóhívás. Ez a telefon elején is elhelyezett kamera miatt lehetséges, ami még a fotózáskor is használható, ha önarcképet akarunk csinálni. Nagyon tetszik még benne a galéria, tényleg nagyon látványos, mozgásérzékelő miatt a fényképek úgy dőlnek el, ahogy a telefont tartjuk, és egy helyen megtalálhatjuk a kamerával készített képeket, a memória képeit, a bluetooth-on küldött képeket és a videókat is. Abszolút tökéletes telefon, árához képest igen túlteljesített, de ez nem probléma. Egyetlen aprócska hátrány van, viszont ez szerintem a megannyi extra és szuper tulajdonság között elbújik, hogy fényképezésnél nincsen gomb a telefonon, hanem az érintőképernyőt kell megnyomni (ami egyébként hőérzékelős!), ez okozott némi problémát, amikor fotózni akartuk magunkat xd, de egyébként tényleg semmi kivetnivalót nem találtam benne. Tökkkkéletes telefon :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!