Én nem azt kérdeztem hogy adjam e vissza..olvassd el a kérdést
2010. nov. 12. 14:17
32/37 anonim válasza:
A samsungoknál ,ha be van állítva a nyomkövető, akkor az első idegen kártya használatánál küld sms-t az eredeti tulajnak.
Amúgy ne is várj neked megfelelő választ, azt hiszem, itt senkitől. Használjátok egészséggel és marjon az ideg, hogy mikor csönget rád a rendőr, vagy akárki.
Eladni meg csak úgy tudnád, ha működés képes a telefon. Még zug GSM-be is.
2010. nov. 12. 17:06
33/37 anonim válasza:
hát te is egy lopós köcsög vagy hallod. szívből kívánok neked hasonlókat.
2010. nov. 13. 01:22
34/37 anonim válasza:
Nemtoom mennyi az esélye annak hogy lenyomozzák és becsngessen hozáád a rendőrséég...de ha tiszta lelkiismeretet akarsz akkor keresd meg a gazdáját...énis találtam egy Pénztárcát, jo az kisseb vagyon mint egy telfon deh nem biztos...benne volt az illető jogositványa meg bankkártya...benne volt egy név s telefonszám egy cetlin. az egyik ismerősőm ismerte az illető személyt akinek a neve rajta volt a cetlin, felhivtuk és ismerte akinek eltünk a péntárcája...megkértük hogy értesitse az eltünk pénztárca gazdáját..és utána jött...és most nincs lelkiismeretem...inkább keresd meg a gazdát és add vissza....az lesz a legjobb megoldáás
2010. dec. 26. 21:10
35/37 anonim válasza:
Ne azt kérdezd hogy mennyi az esélye annak hogy lenyomozzák a telefont..helyedbe lennék máár réég visszaadtam volna...lehet hoyg ilyet csak becsületes ember tesz hogy visszaadja...legyél teis az...nekem is loptak máár el teelomat s tünt is el....s nemkaptam meg...de nem jelentettem fel a rendőrségen...nem kell olyan nagy balhéé...nem én jártam volna akkor sem porul ha feljelentettem volna...legyen boldog a tellommal az aki megkapta, de nem mindenki igy gondolkozik..lehet hogy feljelentenek!..gondolkozz el rajta
2010. dec. 26. 21:14
36/37 anonim válasza:
amugy kiváncsiságbol: mijen tello?:D:D
2010. dec. 26. 21:14
37/37 anonim válasza:
Szia kérdező!
Ne hallgass a rosszindulatú kommentelőkre. 2000 Ft-ért kikódolják és függetlenítik gsm szervízben, ezután meg tudod nézni, hogy nyomkövetésre be van-e állítva bámilyen szán, de elég valószínű, hogy nincs. És a rendőrség odamegy ez egy vicc. 4-szer lopták el a telefonomat és egyszer sem jött rendőr...
Amúgy ők ugyanazok, aki ha valaki olyan kérdést tesz fel, hogy elveszett/ellopták a telefonját meglehet-e, azt válaszolják, hogy megszívtad vegyél újat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!