Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyi az esélye annak hogy...

Mennyi az esélye annak hogy talált telefont lenyomoztatnak?

Figyelt kérdés

Találtunk egy tlót kivettük a sim kártyát.elég drága telefon!

Lenyomozhatják?és ha igen mennyi idő?

Előre is köszönöm

2010. nov. 12. 07:58
1 2 3 4
 1/37 anonim válasza:

Egyik ismerősöm talált egy telefont az utcán. Mivel nem volt körülötte ember, hazavitte.

Másnap jöttek a rendőrök. Házkutatást tartottak, mondván ilyenkor "ez a szabály". Elég kellemetlen ügy volt.

Én a helyedben nem tartanám meg a telefont. Mivel drága, jó telóról van szó, előbb vagy utóbb tuti keresni fogja majd a gazdája.

2010. nov. 12. 08:05
 2/37 A kérdező kommentje:
már eltel egy hét és semmi bekapcsoltuk párszor és még semmi...azért kérdezem hogy ez mennyi idő
2010. nov. 12. 08:07
 3/37 anonim válasza:
Akkor is ki tudják nyomozni, hogy hol van a telefon ha kivettétek a sim kártyát. :(
2010. nov. 12. 08:07
 4/37 anonim válasza:
Mondom haveromhoz másnap állítottak be a rendőrök. Ha már eltelt egy hét akkor lehet, hogy megúszzátok a dolgot.
2010. nov. 12. 08:08
 5/37 anonim ***** válasza:

Ha nem rakod bele a saját simedet, akkor nem lesz semmi. Pl eladod olyannak akit nem ismersz.

De ha ismerősnek adod el, akkor úgyis megkérdik tőle honnan van.

Szóval akkor nincs semmi ha nincs benne kártya.

Hiszen a kártyához tartozik egy előfizető, annak meg van lakcíme, így gyerekjáték becsöngetni.

2010. nov. 12. 08:13
 6/37 A kérdező kommentje:

De ha elhagyta a csaj v srác akkor nem biztos hogy bemegy a rendőrségre...és ha elkapnak nagyon megbüntetnek?mivel csak találtuk és ki van kapcsolva

azthittem már nem nagyon foglalkoznak ilyenekkel a rendőrök:(

7/37 anonim ***** válasza:
Azt, hogy hány százalék az esélye annak, hogy lenyomoztatják azt nem tudom, viszont, ha bejelentik a rendőrségen, hogy eltünt/ellopták és keresik is és be van kapcsolva a telefon, akkor annak az esélye, hogy megtalálják a telefont 100% teljesen mindegy, hogy SIM kártyát cseréltetek-e. A helyedben én inkább megkeresném a tulajdonost, a benne levő telefonszámok alapján. Ő örülni fog, hogy meglesz a telefonja, és én pl ha visszakapnám a telefonomat jutalmat is adnék... (annyit biztos nem, mint a telefon ér, de adnék!)
 8/37 anonim válasza:
*megússzátok
2010. nov. 12. 08:14
 9/37 A kérdező kommentje:
megtudják állapítani milyen kártya van benne?
2010. nov. 12. 08:14
 10/37 A kérdező kommentje:
De már 1 hét eltelt:(....most szomi vagyok:(....de pest környékén találtuk
2010. nov. 12. 08:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!