Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy 3 v. sony...

Samsung galaxy 3 v. sony ericsson X8 v. lg optimus?

Figyelt kérdés
véleményt is kérnék^^
2010. nov. 11. 17:33
1 2
 1/12 anonim válasza:
Hát,Hát..Én csak annyit mondok,hogy LG-t ne vegyél... nem írom le,hogy mért de légyszíves NE (nem a legjobb)a kettő közül válassz
2010. nov. 11. 18:46
 2/12 A kérdező kommentje:

oks...

nekem is az LG volt a legkevésbé szimpatikus

2010. nov. 11. 19:31
 3/12 anonim ***** válasza:
sony ericsson még mindig korrektebb márka mint a samsung. meg egyébként is nagyon jól eltalált széria az xperia
2010. nov. 11. 19:47
 4/12 anonim ***** válasza:
amúgy n97en nem gondolkoztál? azis felső kateg és nagyon korrekt készülék. 2 hete használom csak de imádom
2010. nov. 11. 20:27
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem Galaxy 3 van és szerintem jó telefon bár összehasonlítási alapom nincs hiszen ez az első okostelefonom előtte sek700 volt.
2010. nov. 12. 10:49
 6/12 A kérdező kommentje:
N97-et akartam de az már használt és most ezekhez a készülékekhez hozzájutok 30-40 ért
2010. nov. 12. 17:29
 7/12 anonim ***** válasza:

samsung galaxy 3 a befutó

összehasonlitasi alapjaim:

-kijelző ennek van a legnagyobb felbontása illetve képátloja+ kapaciziv (az x 10 is az)

-szoftveresen ez a legjobb (a 3 gyárto közul a samsung a legszoprgalmasabb frissitesek eren)

- kamera ebben az lg nyer de a samsung nemsokkal marad le

- anyaghasználat ebben is az lg nyer(fém de a galaxy meg minosegi muanyagbol keszul

szerintem a samsung a legjobb ár/érték arányu telo a felsoroltak közul

Brien

2010. nov. 12. 22:03
 8/12 anonim ***** válasza:
én a fém telefonokat kifejezetten utálom.
2010. nov. 13. 10:35
 9/12 anonim ***** válasza:
Az optimus nem fém, csak fémhatású műanyag. A galaxy egy kicsivel drágább azért, de nem tudom, hogy te hogy szeretnéd venni. Függetlenbe, vagy vmelyik szolgáltatónál, ott is feltöltőst vagy előfizust. Mert ez a 3 közül a Galaxy a legjobb elvileg. Ha teszteket olvasod, akkor mind a 3 telefont dicsérik és ajánlják. Én is csak a felbontás miatt mondanám a galaxyt, de ettől függetlenül Optimust veszek, mert egyelőre képekről jobban tetszik és azon kívül, hogy kisebb a kijelzője, amiből adódik, hogy rezisztív, mert így kezelhetőbb, semmivel nem tud kevesebbet, és jobb árba van. T-mobilenál 38, az X8 37, a Galaxy meg 52...
2010. nov. 17. 13:15
 10/12 anonim ***** válasza:
ja és kihagytam, hogy írták h samsung jobb szoftverben, ami szerintem hülyeség, mivel az android gyártja mind 3 telefonhoz a szoftvert, és nem a gyártók
2010. nov. 17. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!