Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért merül ilyen gyorsan a...

Miért merül ilyen gyorsan a mobilom aksija?

Figyelt kérdés
Xiaomi Redmi Note 10-em van és gyakorlatilag egyik napról a násikra azt csinálta, hogy kb 2 óra leforgása alatt 100%-ról lement kb 30%-ra. Teljesen strapabíró akksija van, nagyjából esténként kellett csak feltenni töltőre, ritkán napi kétszer de úgy, hogy nyomkodtam is. Most meg hirtelen ezt csinálja. Mindegy, hogy nyomkodom-e vagy sem, lezárt állapotban is rohamosan merül. Legutóbb a TEMU-t töltöttem le kb 4-5 napja és rá kb 2 napra ezt csinálja. Lehet valami összefüggés vagy csak véletlen egybeesés? Már ott tartottam, hogy a ChatGPT-t kérdeztem meg (tudom, nem a legmegbízhatóbb forrás, de hirtelen az jutott eszembe) azt írja, hogy a TEMU a háttérben dolgozhat, folyamatosan frissíti a rendszert, illetve a feldobott gyakori értesítéseknek is köszönhető. Mondjuk ez nem tudom, mennyire állja meg a helyét, de mást mostanában nem töltöttem le. Valami tipp, vagy megoldás a problémára?

ápr. 18. 15:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez a redmi note 10 már nem mai darab. Lehetséges hogy az akksi kezdi megadni magát. Esetleg csinálj egy gyári visszaállítást. De sokat már ne várj.
ápr. 18. 15:39
 2/8 anonim ***** válasza:

Elsiklottam felette netán, hogy hány éves az akku?

Mert ez az első, ami leginkább számít.

ápr. 18. 15:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Az akkustatisztikában nézde meg a folyamatokat.
ápr. 18. 15:46
 4/8 A kérdező kommentje:
Eredeti van benne, még sosem volt cserélve. De akkor semmi esetre sem lehet köze ahhoz hogy nem rég töltöttem le a TEMU alkalmazást? Nem tudom, hogy mit lehet vele csinálni, nem nagyon értek hozzá
ápr. 18. 15:48
 5/8 anonim ***** válasza:

Temu?

Azt én nem tudhatom, bár szoktam ott vásárolni, de alkalmazást nem töltök le, ügyeim PC-n intézem.

Nem gondolnám, hogy köze van hozzá ilyen mértékben.

Az akku életkora simán okozhatja..

ápr. 18. 16:30
 6/8 A kérdező kommentje:
És csak úgy minden előjel nélkül? Egyik nap semmi baja, másnap meg 3x kell feltölteni?
ápr. 18. 17:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Az akkustatisztika mit mutat?
ápr. 18. 18:07
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát azt nem tudom, hogy mit kell azon nézni.
ápr. 18. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!