Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi hátrányom lehet belőle, ha...

Mi hátrányom lehet belőle, ha egy ilyen olcsóbb, nem hivatalos oldalról rendelem meg a telefont? (Samsung Galaxy S24)

Figyelt kérdés

Az ilyen oldalak mint a teloskark vagy mrmobil jelentősen olcsóbban adják ezt a telefont, mint pl a mediamarkt. 100 ezer forint azért nagy különbség, 300 ezer forintért nem engedhetném meg magamnak ezt a telefont. Megbízható bármelyik ilyen oldal?

[link]

ápr. 17. 22:02
 1/7 anonim válasza:
100%
Elég sok pozitív értekelése van az adott oldalaknak, szerintem megbízhatóak
ápr. 17. 22:57
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

30%-al kevesebb?

Általános szabály, ha túl szép hogy igaz legyen, akkor nem is igaz...

Én nem kockáztatnék ilyennel.

ápr. 17. 23:06
 3/7 anonim ***** válasza:
53%

Itt mindig az, hogy oké ha épségben megkapod a terméket, de mi van ha lesz valami baja a későbbiekben?

Most megnéztem az általad említett két oldalt. A Teloskarkon sehol sincs említve, hogy lenne gyári garancia, a Mrmobil webshopban pedig azt írja, hogy az Apple termékekre van gyári garancia.

Szóval lényegében ha ilyen helyeken veszed meg a telefont, akkor csak bolti garanciád lesz... Most az, hogy az a bolti garancia mennyire lesz neked hasznos, ha tényleg baja lesz a telefonnak... helye válogatja.

Én személy szerint ragaszkodom a gyári garanciához.

ápr. 18. 01:12
 4/7 anonim ***** válasza:

Van egy csomó opció felsorolva itt árukeresőn, és a két legolcsóbbon kívül vannak még kedvezményes árak, pl. amiket maga az árukereső is partnerként vállal be.

10-20-30ezer forintot ez megér szerintem, még mindig nem media marktos árak.

ápr. 18. 04:45
 5/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Először is nézd meg, hogy az ÁSZF létezik-e, közzé van-e téve és ott mit írnak le a garanciát illetően. Nekem volt, hogy emiatt szívta meg kollégám, bár a végén ő nyert, de a bolti garancia nagyon macera, meg nem nagyon akarnak ezzel foglalkozni.
ápr. 18. 07:52
 6/7 anonim válasza:

Az interneten bankkártyával (Visa/Mastercard) vásárolsz.Ilyenkor él a chargeback lehetősége, magyarán ha nem azt, nem úgy kapod mint amit az eladó ígért, bemész a bankodba és felnyomod őket. A bankod majd elintézi a többit. Teljes egészében kártalanít, ha az eladó átvert. (viszont ha te élsz ezzel vissza, a gatyáaat is kiperli).

Ilyen körülmények közt nyugodtan vásárolj ott, ahol az olcsóbb.

Én a garancia miatt sem aggódnék, a telefonok nem maguktól mennek tönkre manapság, hanem mert dobálod, leejted, vízbe dobod. Ezekre pedig úgysincs garancia.

ápr. 18. 12:17
 7/7 anonim ***** válasza:
inkább Samsung Experience Store boltból A56.
ápr. 18. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!