Új sim feltöltős kártya csak személyesen intézhető a mobilszolgáltatóknál bankkártyás fizetéssel és kpvel vagy lehet online is mindkét fizetési opcióval ?
Figyelt kérdés
Független tartalék telefonomra kell , nem vennék egy új mobilt emiatt .ápr. 14. 10:31
1/6 anonim 

válasza:

Bemész a Tesco, vagy Auchanba a pénztárnál van mindhárom szolgáltatótól sim kártya.
Veszel egy neked szimpatikusat, és otthon netről aktiválod, a nevedre.
10 perc az egész.
Utána saját appból feltöltöd, és tiéd a pálya.
3/6 anonim 

válasza:

Én már vettem online, az ONE-nál feltöltőkártyás sim kártyát. Online bank kártyával kelletett kifizetnem! És szinte azonnal, meg is kaptam online az E-Sim-et. Igen feltöltő kártyás csomaghoz eleve E-Sim-et krétem. De lehetet volna fizikai sim-et is kérnem. Azt futárral küldik ki, 2-3 munkanapon belül. De a Telekomnál is lehet kérni, online Sim kártyát. És a Yettelnél is. Szóval mind 3 mobil szolgálatónál lehet online is intézni.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek , a zöld plusz ment .
ápr. 14. 11:25
5/6 anonim 

válasza:

Arra figyelj, hogyha boltban veszed a sim kártyát (Tesco stb), akkor nézd meg a hátulján, mielött megveszed, hogy meddig aktiválható!
Utoljára amikor SIM kártyát vettem így boltban, akkor a nagyrésze a kirakottaknak már nem is volt aktiválható, csak nem vették le a polcról.
6/6 anonim 

válasza:

Én Yettel feltöltőkártyát vettem. Hiába aktiváltam a neten, be kellett mennem az ügyfélszolgálatra, mert ügyfélkódot kellett generálni. Addig semmilyen előfizetést nem engedett hozzárendelni a fiókhoz. Szóval jó ez az instant feltöltőkártya, de mégsem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!