Valaki elmagyarázza nekem?
Nos, hát az lenne a kérdésem, hogy szeretnék venni a T-mobilnál egy Iphone 4g-t. És ki van írva az oldalra hogy
29990ft, ikon 600 as csomagban, na igen de most az a kérdésem hogy mennyit kell akkor havonta fizetni, mert az nincs feltüntetve a honlapon. Én dominó kártyás vagyok (feltöltő kártyás) és abban venném csak most nincs annyi pénzem egyben. de ha én azt az Ikon 600 as csomagot vállasztom akkor a számom is más lesz és már dominóba nem is használhatnám a telefont??
Itt egy link, köszi a segítséget!
"de most az a kérdésem hogy mennyit kell akkor havonta fizetni, mert az nincs feltüntetve a honlapon."-Írtad Te
Rákattintok a linkre, és láss csodát nem is kell lejjebb görgetnem, ott van egyből...Havidíj: 17690 Ft
Ha fizetsz egy bizonyos összeget(pár ezer) akkor megtarthatod a kártyát számostul, de a telefonban szerintem legálisan nem használhatod.De erről egy t-mobil üzletben felvilágosítanak.
Aláírod a két évet, hogy az Ikon600-at havonta 17690.-ért fizeted. Ha ez megvan, akkor már csak a 29900.- at kell kipengetned, és mehetsz is haza.
Havonta kapsz majd egy csekket legalább 17690.-ról, a díjcsomag kötelező havidíjáról, vagy még többről a benne foglalt korlátok átlépése esetén.
Ha összeszorozzuk, akkor 24 hónap alatt lehalább 424560.- amit akkor is ki kell fizetned ha egy percet sem telefonálsz. Ha letelt a két év, akkor tiéd a telefon. Addig a szolgáltató tulajdona, amíg minden havi esedékes díjat ki nem pengetsz.
Attól függetlenül hogy új előfizetést kapsz, a dominód megtarthatod, és használhatod is akár. Fél milláért ezt is megteheted. :)
Köszi a választ!
Igen, most már megtaláltam, tiszta a kép:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!