Megéri 2025-ben Samsung Galaxy S23 Ultrát venni használtan?
Figyelt kérdés
Új telefont szeretnék és a kamera a legfontosabb. Sajnos a legújabbak nagon drágá, ezért néztem a rejoy oldalán s23 Ultrát és megtetszett. Megéri még megvenni?ápr. 10. 13:01
1/3 A kérdező kommentje:
*nagyon drágák
ápr. 10. 13:02
2/3 anonim 

válasza:

Nekem van egy 20 ultrám, aztán a semmi miatt lecseréltem egy 24 ultrára. Nem érte meg, kamerában ugyanazt hozza. Talán csak a sima képernyő miatt. Sztem egy 23 ultra is kitűnő választás.
3/3 anonim 

válasza:

Nekem s23 ultrám van, újonnan vettem, de eszem ágában sincs lecserélni. Szerintem megéri, semmivel sem tudnak többet az újabbak. Segítek, ugyanaz a kamera került beléjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!