Phone Locker iskolai telefontok nagyon büdös! Mivel lehet kiszedni a szagát?
Erről a mágnesnyitós tokról van szó, ami januártól minden technikumban/szakgimnáziumban be lett vezetve. Attól a vitától, hogy ki ért egyet ezzel, vagy az egész telefon-elvevősdivel, most tekintsünk el, mert van vele nagyobb probléma is: nagyon rossz és intenzív szaga van! A táskámban mindent bebüdösít, a tankönyveket, az esernyőmet, de még az uzsonnámat is, pedig az még dobozban is van! A telefonomhoz pedig alig bírok hozzáérni, annyira rossz szaga lesz tőle!
Már fúlyogattam parfümmel, kiraktam jéghidegben a teraszra, hogy kimenjen a szaga, de csak rosszabb lett! Mosógépbe pedig nem mertem berakni! Valaki szenved még ezzel a problémával? Aki ért ilyesmihez, tudja, hogyan lehet kiszedni a szagát a toknak?

Miért nem írsz nekik egy emailt? A weboldalon ott a cím. Biztosan tudnak tanácsot adni.
(Egyébként zseniális megoldás, nem hallottam még róla.)
Én azt csinálnám addig is, hogy valami műanyag tokot fognék, pl simítózáras tasak, az légmentesen zár, és abba dugnám bele tokostul, akkor nem érintkezik semmivel a táskában. Nyilván a telefon szagát nem oldja meg, de a többi részét igen.

#2 De, már január 20 óta probléma. Használtam ahogyan kell, csak mostanra lett a szagából nagyon elegem! Egyébként, ha ezt akartad hallani, én nem vagyok kötöm magam a telefonomhoz, nem nyomkodtam sokat korábban se suliban (órán egyáltalán nem, max. kicsit szünetben), így tulajdonképpen megvagyok/meglennék vele teljesen. De erről ennyit, kértem a kérdésben, hogy most a "jogos-nem jogos", "betartjuk-nem tartjuk" vitát mellőzzük. Lecseszésből pedig szintén nem kérek, ha ezt annak szántad, úgyhogy maradjunk ennyiben.
#1 Írtam nekik amúgy e-mailt, de eddig sajnos semmi válasz, tán el se olvasták! ☹️ Nem tudom, mit tegyek, valahogy még a nejlonon és az uzsonnásdobozon is átmegy a szaga!
Még senki nem jelezte ezt a problémát felénk (e-mailben sem) és mi sem tapasztaltuk. Javaslom, hogy kérj másikat az iskolai tartalék készletből, az iskola meg rendezheti velünk a tok cseréjét garanciában.
PhoneLocker.hu
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!