Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphoneból miért tűnnek el a...

Iphoneból miért tűnnek el a telefonszámok és más adatok?

Figyelt kérdés

Iphone telefonomból most már a többedik névjegy tűnt el, más ismerősöm is járt már így, de nagyon bosszantó. Fontos telefonszámok is eltűntek, és nehéz hirtelen visszaszerezni, amikor kellene.

Mellékes megjegyzés, hogy naptárból is tűntek el adatok, de ott csak visszamenőleg.

Ezzel lehet valamit tenni?

Segítsetek!

Köszönöm!

márc. 20. 13:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
"Ezzel lehet valamit tenni?" Igen! Nem kell véletlenül kitörölni őket.
márc. 20. 13:53
 2/12 A kérdező kommentje:
Kitörölni? Mégis hogy? Még sose töröltem telefonszámot, nem hogy többet random...
márc. 20. 14:30
 3/12 A kérdező kommentje:
Megnéztem, hogy kell törölni, bele kell menni a névjegy adataiba, utána rá kell menni a szerkesztésre, és ott minden legalján van a kontakt törlése, ahol szerintem feltenné, hogy biztos törlöm-e.
márc. 20. 14:46
 4/12 anonim ***** válasza:
50%
Lehet hogy csak kipotyogott belőle mert nem volt jól becsukva?
márc. 20. 14:57
 5/12 anonim ***** válasza:
67%
Kibertámadás érhetett a hálózaton keresztül, vírusos vagy hardverhibás is lehet a telefonod. Az utóbbi a legvalószínűbb, de látatlanban ezt senki sem tudja pontosabban megállapítani.
márc. 20. 15:28
 6/12 A kérdező kommentje:
Közben más Iphoneos ismerősökkel is beszéltem volt olyan másnál is, aki tapaszt ilyet.
márc. 20. 16:06
 7/12 anonim ***** válasza:
52%
Mert béna vagy. Soha semmi nem tűnt el a telefonomról magától.
márc. 20. 17:12
 8/12 anonim ***** válasza:
68%

Azzal az Apple Fiókkal más eszközre is be vagy jelentkezve?

A naptár bejegyzések törlése normális, egy idő után automatikusan törlődnek. De ezt ki lehet kapcsolni.

márc. 20. 19:15
 9/12 anonim ***** válasza:
12%
Lehet, nem kellett volna túlárazott telefont venni. Tippem szerint legközelebb ne márka, hanem tesztek alapján vásárolj valami normális telót.
márc. 20. 19:18
 10/12 anonim ***** válasza:

Kisütött a tavaszi napocska, a felhők pedig feloszlottak - a személyes adataiddal együtt...

😆

márc. 20. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!