Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 13 Pro Max vagy 16e?

IPhone 13 Pro Max vagy 16e?

Figyelt kérdés
Melyiket választanátok: iPhone 13 Pro Max vagy iPhone 16e? Főként közösségi média és tanulás céljából használnám, de a profi kamera is fontos számomra. Szerintetek melyik lenne a jobb választás, ha az áruk megegyezik? Ui.: Az iPhone 13 Pro Maxot a Telekomtól venném felújítottan, a 16e-t pedig újonnan.
ma 11:31
 1/6 anonim ***** válasza:
65%
Ha a kamera tényleg fontos, akkor szerintem a Pro Max.
ma 11:36
 2/6 anonim ***** válasza:
36%
Mind kettő felejtős! Egyrészt mert újonnan már nem kapsz iPhone 13 Pro Max-ot. Maximum csak használtan tudsz venni iPhone 13 Pro Max-ot. Az iphone 16e az épp ma (2025.02.28.) jelent meg. De az iPhone 16e egy nagyon le butított telefon. Az iPhone 16e-nél már a sima iPhone 16 is többet tud. Úgy hogy szerintem mind kettő felejtős.
ma 12:43
 3/6 anonim ***** válasza:
40%
A 13 Pro Max a mai napig kiváló és a kamerás képességei is jobbak mint amit a 16 e tud.
ma 13:38
 4/6 anonim válasza:
40%
iPhone 15 Pro Max
ma 13:54
 5/6 anonim ***** válasza:
4. Én most azt venném, de a kérdező szerintem nem költene ennyit.
ma 15:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Amennyiért veszed azt az elavult 16e hulladékot, már kaphatsz Pixel 9-et is, ami ezerszer jobb telefon és még olcsóbb is. Vagy ott a 9 Pro, ami nem sokkal több az 16e-nél.
ma 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!