Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyiket vegyem meg?

Melyiket vegyem meg?

Figyelt kérdés

Helló!

Most tervezek egy telefon vételt és nem tudom mit vegyek mivel én egy iphone 4-et szeretnék de szüleim nagyon ellenkeznek hogy 200ezer Ft-t nem ér meg egy telefon főleg nekem aki még nem is üzletember hanem egy 14éves diák.

Az iphone 4-hez még kellene egy 13ezer forint+még havi 5 ezer 1évig. Ha ez nemjön össze ami nagyon úgy fest milyen telefont vegyek? iphone 3gs vagy samsung galaxy s?

2010. nov. 8. 17:42
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Felnőtt létedre(?) elég kultúrálatlan vagy arról nem tehetek hogy neked nem úgy sikerült az életed ahogy azt elgondoltad ezért nem engem kell hibáztatni. Mikor konfirmáltam akkor kaptam a pénzt szóval nem dolgoztattak és ez az én pénzem és nem kapok zsebpénzt se+a húsvéti locsolkodásba is sokat szereztem. Gazdálkodni tudni kell nekwm ez elég jól megy ezért megengedhetek magamnak egy telefont szerintem és kikértem mások véleményét is mert én sz@rt nem vettem soha és nem is fogok nem is akarok. Ha nemtudsz értelmes válasz írni akkor ne is írj semmit, oltogatni meg ne próbálj mert nem is álna jól és nem is tudsz semmivel hisz ismerni se ismersz. A tanulmányi eredményem köszönom a kérdést elég jó és pisis létemre boxolok. Akik kultúráltan tudtak válaszolni azoknak köszönom! A samsung galaxy s nél maradtam és nagyon jó készülék csak ajánlani tudom!
2010. nov. 30. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!