Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Létezik, hogy az Iphone 15-be...

Létezik, hogy az Iphone 15-be nem tették bele az európai szabvány szerinti 25-50 fps-t?

Figyelt kérdés

azt néztem, hogy villódzott a kamerafelvétel nagyon, próbáltam állítgatni, de csak 30-60-at találtam. egyedül a 24-es mozi mód van, de 25/50 nincs.

Vagy csak én nem találtam?

tegnap 07:35
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
25 van, 50 nincs
tegnap 08:55
 2/10 anonim ***** válasza:
70%
Az 50 fps sosem volt szabvány.
tegnap 09:34
 3/10 anonim ***** válasza:
59%
A legtöbb tévéadó itthon 50 fpsben sugároz, hogy kompatibilis maradjon a régi képcsöves tévékkel amik csak azt tudják. A telefonoknál viszont tényleg sose volt szabvány.
tegnap 09:45
 4/10 Morzsi007 ***** válasza:
Gyári appban nincs lehetőség 50FPS-re, de más kamera alkalmazásokban lehet rögzíteni 50 képkockával.
tegnap 11:55
 5/10 A kérdező kommentje:

és milyen egyéb app jöhet szóba?

egyébként elég nekem a 25, de azt se találok rajta.

tegnap 18:07
 6/10 anonim ***** válasza:
50%
Elárulod, hogy miért egy ritkán használt formátumot akarsz erőltetni? A 24 fps egy képkockával kevesebb, ekkora különbség szinte semmit nem jelent.
tegnap 18:11
 7/10 anonim ***** válasza:
77%
A beállításoknál a kamera alatti videó felvétel menüpontban van egy olyan opció, hogy a PAL szabvány szerinti beállításokat is mutassa, ezzel kapcsolod be a 25fps opciót. Utána működni fog a gyári kamera appal is.
tegnap 19:28
 8/10 Morzsi007 ***** válasza:
40%
A lámpa vibrálását a megfelelő záridővel tudod kiküszöbölni. 1/50-es záridő lenne optimális az 50Hz-miatt. Azt javasolják, hogy a záridő a fele legyen a képkocka számnak.
tegnap 19:32
 9/10 A kérdező kommentje:

oh oksa, na ezt nem is néztem :)

igen, ez okés, nekem az 50 is oké, de csakis 30-60-at találtam eddig.

tegnap 20:48
 10/10 anonim ***** válasza:
Alapvetően az amerikai piacra fejlesztik, nem nagyon érdekli őket, hogy a világnak nagyobb részén PAL rendszert használnak. Már annak örülhetünk, hogy legalább egy menüben eldugva ki tudod választani.
tegnap 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!