Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung s24 Ultránál más is...

Samsung s24 Ultránál más is tapasztalt ilyet?

Figyelt kérdés

A készülék random időközönként, kb minden nap újraindul.

Olyan mint ha a gyári jegyzet alkalmazás használat után csinálná, bár nem figyeltem meg alaposabban.

tegnap 04:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Alaplap hiba szokott ilyet okozni, ulletve azt azokták cserélni. Ments le mindent, csinálj egy gyári visszaállítás ha akkor sem jó, akkor gariztasd. Remélhetőleg gyári garanciád van akkor szerencse. Ha bolti akkor cumi
tegnap 05:51
 2/3 A kérdező kommentje:

Most kifigyeltem..

Akkor indul újra amikor az A.I képalkotó funkciót használom.

tegnap 20:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha bolti gari és megvan a számla, akkor meg lehet kerülni a boltot és azonnal a samsung-gal intézni a garit.

Nekem random noname árukeresős számlám volt és minden további nélkül elfogadták, amikor bevittem az egyik márkaszervízbe.

[link]

ma 04:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!