Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony E. K770i-nél meg lehet...

Sony E. K770i-nél meg lehet nézni a törölt fájlokat?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm aki elvette a telefonomat és talált rajta egy képet (amit én letöröltem). Azt mondta vissza tudja keresni. Az egyik barátom mondta hogy tényleg lehet ilyet de az én telefonomon nem találta. Akkor lehetséges hogy látta a képet. Ami még gyanús hogy át is küldte magának :O
2010. nov. 7. 23:33
 1/9 anonim ***** válasza:

Azt tudom elképzelni, hogy ugyebár ebben a telefonban van memóriakártya, hogy te valószínűleg átmásolhattad a telefonról a memóriakártyára a képeket (vagy fordítva), és csak az egyikről törölted le (vagy csak a memóriakártyáról, vagy csak a telefonból). Így ott maradt a másikon, amit nem vettél észre.

Nekem ez a Nevekkel volt így egyszer, telefonból töröltem, aztán ott maradt a SIM kártyán, mert be volt állítva az automatikus mentés, jól el is csodálkoztam. Jó, tudom, nem ugyanaz a Nevek meg a Saját Mappák, de az elv ugyanaz. Nekem is ilyen telefonom van 2 éve, és nagyon szeretem, de még nem hallottam róla, illetve nem találkoztam vele, hogy törölt fájlokat vissza lehetne hozni.

2010. nov. 8. 00:37
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Nem volt fent a kép csak a SIM kártyán. Megnyugtattál kicsit de várom a további válaszokat mert fontos lenne.
2010. nov. 8. 00:43
 3/9 KÁELEF válasza:
Törölt fájlokat ugyan vissza lehet állítani, de az hosszú időt és mégtöbb szakértelmet kíván. Képek esetében ez fokozottat így van. Formatálásnál meg egyenesen lehetetlen. Én egy cseppet sem aggódnék.
2010. nov. 8. 01:27
 4/9 bp1985 ***** válasza:
SIM kártyán semmiképp nem lehetett, mivel arra nem tudsz képet rakni.
2010. nov. 8. 09:26
 5/9 A kérdező kommentje:

KÁELEF: Köszönöm a válasz mostmár nem aggódok mivel ez egy iskolai szünet volt (10 perc) és a gyerek nem nagyon ért hozzá.

Utolsó: Köszönöm a választ én írtam el nem SIM kártya hanem memóri kártya :D

2010. nov. 8. 17:45
 6/9 bp1985 ***** válasza:
Vannak programok gépre, ami vissza tudja olvasni formázott adathordozóról a dolgokat. De az, hogy ott a telefonon visszahozta, nem hihető.
2010. nov. 8. 21:25
 7/9 A kérdező kommentje:
Utolsó: Köszönöm neked is és már teljesen nyugodt vagyok :D Nem tudnál mondani egy ilyen rogramot? Google-ba semmi egyértelműt nem találtam
2010. nov. 8. 22:19
 8/9 bp1985 ***** válasza:
Active Partition Recovery. Sd kártyáról mentettem vele adatot, vinyórol, ill IPhone-ról.
2010. nov. 9. 15:41
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2010. nov. 9. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!