Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Létezik egy rootolt készülék...

Létezik egy rootolt készülék másolás során az új készülék is rootolt lett?

Figyelt kérdés

Problémám röviden:Huawei Mate 20 X rootolt készülék clónozásá történt meg, és ugyanazt írja ki a másolt készülék a DÁP vagy Ügyfélkapu bejelentkezés során! Nem tudom mit csináljak most, hogyan tovább...

Töröljem és újra állítsam vissza a gyári állapotot és utána?

Ha letōltōm vissza áll akkor, jó, de hogyan tovább mert az alkalmazásból áttenni nem szabad? Vagy felhőből készült névjegyzék és drive képek albumok, fényképek videók és zenék stb ne töltsem le?

#Rootolt készülék
jan. 20. 17:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Nem.
jan. 20. 18:02
 2/17 A kérdező kommentje:
Akkor miért írja ki a másolt új készüléknél ugyanúgy?
jan. 21. 21:32
 3/17 anonim ***** válasza:
Mégis honnan tudjam? Azt az állítólagos üzenetet olyan ügyesen titkolod az összes kérdésednél, mintha fizetni kéne érte zsenikém...
jan. 21. 21:34
 4/17 A kérdező kommentje:

Az Ön készüléke rootolva lett ezért további engedély nem lehetséges...

Vagy valami ilyesmi...amúgy meg 60+ vagyok.

jan. 21. 22:04
 5/17 A kérdező kommentje:

"A készüléked rootolva van, feltételezhetően nem a Play áruházban vagy jogszerű letōltés történt."

De még mindig nem tudom hogy mit gondoljak mert nem hekkeltem meg egyetlen űrbázist sem. Örülök neki hogy ha megtaláltam rajta azt a gombot, hogy ITT KELL MEG NYOMNI...

jan. 21. 22:08
 6/17 anonim ***** válasza:

Tippre, a másik telóban megtörtént a check és arra jutott, hogy rootolt. Aztán amikor átmásoltad a dolgokat az új telóra akkor gondolom az appok gyorsítótárát is átmásolta.

Próbáld meg törölni a DÁP és a Google Play Szolgáltatások gyorsítótárát is.

Ha ez nem segít akkor próbáld meg recoveryből törölni az összes app gyorsítótártát.

Mivel nem tudom mi az új telefon, így itt egy generikus példa:

[link]

Ha ez se segített akkor marad a gyári beállítások.

jan. 22. 03:40
 7/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm, próbáltam, de nem tudtam megcsinálni mert nem értettem sajnos.

Mindenesetre az új készülék ami szintén Huawei Mate, vissza állítás megtörtént teljes gyári vissza állításra. Kaptam egy címet megpróbálom ma megkeresni hátha csoda folytán még meg tudják csinálni.

jan. 22. 05:07
 8/17 anonim ***** válasza:

Ez egy Huawei példa:

https://www.youtube.com/watch?v=NLtNG-T0A-w

Ha az angol nyelvel van a gond, akkor a videónál be tudod kapcsolni a feliratokat és utána a beállítások közt át tudod rakni magyar feliratosra (szimplán lefordítja az angol feliratot).

A lényeg hogy kikapcsolod a telefont -> Bekapcsoló gomb + Hangerő fel gombot nyomod, amíg nem jön be az EMUI felirat -> "Wipe cache partition"-t választod.

Ezzel a gyorsítótárt törlöd csak -ami remélhetőleg elég lesz- , a másik opció mindent törölne.

jan. 22. 16:47
 9/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, végül a teljes törlésre került sor. Most van egy nyers telefonom, mármint az "új" telefonra mikor rá teszem clónozás alapján az összes alkalmazást abban a pillanatban jön a rootolva felirat azoknál a bejelentkezést igénylő appoknál ahol egy vagy most már kétlépcsős bejelentkezés van. Ilyenek a DÁP, a Eü tér, mobil és banki szolgáltató bejelentezéseknél.

Kérdésem lenne, hogy ezeket lehet egyenként nem másolva hanem újra letōlteni és úgy egyenként bejelentkezni? Nincs semmi üldözési mániám, de nem lehetséges, hogy egy valamilyen vírus vagy kémprogram van rajta? Utóbbin csodálkoznék, mert nem tudom mi értelme lenne, de már nem tudom mi lehet. Köszönöm szépen az eddigi segítséget és tanácsokat, a pontos beillesztett linkekkel együtt! Tisztelettel.

jan. 22. 17:07
 10/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom milyen okból rootoltad, de a rootot vagy jól (xposed modulokkal teljes kontroll) vagy sehogy.

Ha nem vagy teljesen biztos abban amit csinálsz akkor semmiképp se rootold a telefonod.

A Shizuku a legtöbb embernek sokkal jobb megoldás.

A dáphoz tudni kell az eszemélyi pin kódod vagy ha nincs meg akkor kell a belügyes kártya amit kaptál hozzá + "eszemélyim" app. Azzal lehet új pint beállítani.

Van valami olyan kitétel is, hogy 2021 nyár után személyi kell legyen, különben csak személyesen lehetséges. Nem tudom ez akkor is így van-e ha új telefonon bejelentkezel csak.

Az egészségablak az csak egy ügyfélkapus bejelentkezést igényel és kész.

A banki appok általában egyszerűek.

Gráinton pl csak a login adatokat kell tudnod + sms auth.

Revoluton arcfelismeréses ellenőrzés + sms auth.

OTP is csak login adatok + sms.

Szerintem az erste is ilyen lehet.

jan. 22. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!