Egy galaxy A55 mennyivel jobb egy A52s-nél?
Figyelt kérdés
Most azon gondolkodom hogy lecseréljem-e a galaxy A52s 5g telefonomat galaxy A55-re!
Mennyivel jobb? Érdemes lecserélni? Köszi.
jan. 19. 20:57
1/7 anonim válasza:
Szerintem ha nincs különösebb bajod az A52s-el, akkor nagyon látványos előnye nem lesz a cserének. Az A53 konkrétan gyengébb képességű telefon volt, az A54 szintén nem egy nagy eresztés az A52s-hez képest, az A55 már erősebb valamelyest, de így is csak egy kicsit megnagyobbított és ráncfelvarrt A54 gyakorlatilag.
2/7 A kérdező kommentje:
Igen igazad van csak már nem kap több androidot. Jelenleg a 14-es van rajta. Még nem lassú.
jan. 19. 23:09
3/7 anonim válasza:
Sokan túllihegik az új android és ios verziók jelentőségét. Valóban sok év után már hátrány lesz, de egy 14-es droid is még elég sokáig fog biztonsági frissítéseket kapni, de ha le is állnak velük, akkor sem lesz egy időzített bomba belőle. A legtöbb ember olyan telefont használ, ami már akár évek óta nem kap OS frissítéseket.
4/7 anonim válasza:
Ha nincs különösebb bajod az A52s-el, én nem cserélném le a helyedben. Nekem is az van, még 13-as androiddal és semmi gond vele, pedig már több, mint 3 éves.
5/7 A kérdező kommentje:
De miért 13-as droiddal használod miért nem 14-el?
jan. 20. 12:35
6/7 anonim válasza:
13-assal is tökéletesen működik, minek frissìtsem? Az S10+-om 12-ön van, nem is kap már frissítést, mégsincs baja és közel 6 éves.
7/7 anonim válasza:
Ma kaptam frissítést az A52-esemre, és amúgy úgy vagyok vele, hogy amíg meg nem pusztul addig nem cserélgetem, mert minek, van jobb helye is a pénzemnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!