Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen jó tiszta Androidos...

Milyen jó tiszta Androidos telefonok vannak amit érdemes megvenni?

Figyelt kérdés
jan. 16. 04:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

#4#6 vagyok. Én (még) nem, viszont most tavasszal készülök új telefont venni, és ha a Samsung nem jönne össze, Motorola ThinkPhone a másik opcióm. “Csak” 160 ezer Ft fölött kezdődik legolcsóbban, normálisabb webshopokban 190 ezertől, hardveresen pedig kissé határeset, kérdés hogy ez mennyire felsőkategóriás-e.. vagy csak a középkategória csúcsa? Itt van róla a teszt:

[link]

jan. 16. 22:09
 12/14 anonim ***** válasza:

Kérdezö a biztonsági frisités megint más mint hogy mennyi fö verzio frisitést Kap a Motorola telefonod.

Nem függ össze egymásal.

jan. 17. 06:26
 13/14 anonim válasza:
Én nem értek a telókhoz, ezért kérdezném, hogy mit jelent a "tiszta android"? Pl. egy Samsungon nem "tiszta" az android? Én Samsung párti vagyok, most is azt készülök venni (valami középkategóriásat), de eddig nem hallottam erről a tiszta/nem tiszta dologról. Előre is köszi a választ.
jan. 22. 11:25
 14/14 anonim ***** válasza:
#13, kb. annyi, hogy a szoftver nincs teletömve mindenféle felesleges gyári appal, tényleg csak annyi ikon és funkció, amennyi feltétlenül szükséges, egy egészen letisztult és könnyen átlátható felület. Ha valamit mégis hiányolnál róla, azt külön kell letölteni Google Play-ből.
jan. 23. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!