Hogy érdemes az androidos telefonok akksiját tölteni hogy ne menjen tonkre hamar?
Az a lényeg, hogy használd ahogy tetszik, és töltsd ahogy tetszik.
Ez az alapszabály.
4 és fél éves a mostani telóm, nem rémlik hogy valaha néztem volna a töltöttséget, és úgy saccra szerintem sosem merült 40 alá. Minden este tölőt bedugom, reggel kihúzom, ennyi.
A kedvedért megnézem, most 53 százalékon van egy átlagos használati nappal mögötte. Küldöm is tölteni. Ja, és gyorstöltésen van amióta megvettem.
"Töltés közben ne nagyon használd"
Ha autózom, a GPS és a kamera megy folyton bekapcsolt kijelzővel, amikor nem, akkor tv-zés rajta, szóval elég sokat ment már így és nem tapasztaltam problémát.
Előveszed a leglasabb töltőt ami othnon van, és azzal.
HA lemerült feltöltöd ha feltöltött használod.
Spec este felteszem reggel leveszem, közte meg használom, a többi nem érdekel.
Ahogy a legtobben leirtak:
Lehetoseg szerint nem lemeriteni 0 ra
Es amikor lehet, a gyorstoltest kerulni.
Es kiegeszitenem meg kettovel:
Hotol, kozvetlen napsutestol ovni. Nyaron nem a muszerfalon hagyni megfoni...
Hosszabb idore, ha kikapcsolva akarod felretenni, 100% feltotve tedd.
Kiegiszeten meg... higy a kerdes nem Android soecifikus. Sot nem is telefon specifikus.
Ezek a tanacsok altalanosan minden akksis, toltheto eszkozre igazak.. furo, csavarhuzo, akksis zseblampa, stb. De talan meg a plugin toltheto autokra is... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!